phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:39
Лазерна епіляція: основні переваги методу

 

Лазерна епіляція є на сьогоднішній день найефективнішим методом видалення волосся на обличчі і тілі. Популярність даної процедури пояснюється також і тим, що така епіляція безпечна, безболісна і займає зовсім небагато часу.

В основі процедури лежить вплив лазером на волосяну цибулину, в результаті чого цибулина повністю руйнується. Саме волосся при цьому не згорає, і пошкодження шкіри не відбувається. Лунка зруйнованого волосяного фолікула через певний час повністю зникає, і шкіра на обличчі, і на тілі стає ідеально гладкою. До речі, якісна лазерна епіляція Львів доступна всім, хто відвідає портал goldlight.com.ua, де можна дізнатися всі деталі про процедуру і місце, де її варто робити.

Однією з найголовніших переваг лазерної епіляції, на відміну від більшості інших методів видалення небажаного волосся, - це відсутність больових відчуттів під час процедури. Спеціальний охолоджуючий потік, який супроводжує вплив лазерного променя, робить процедуру практично безболісною. Це особливо важливо під час видалення волосся з особливо чутливих ділянок шкіри. Крім того, лазерна епіляція, на відміну від інших видів, у тому числі і від електроепіляції, і фотоепіляції, проходить дуже швидко. Лазерне видалення волосся здійснюється на ділянці шкіри, площа якої в середньому становить 18 кв мм. До переваг лазерного видалення волосся також можна віднести стійкість і довготривалість результатів. Вже після першої процедури ефект зберігається 2-3 місяці на тілі, і 1-1,5 місяця на обличчі. Через кілька процедур небажане волосся або повністю зникає, або стає набагато тоншим і світлішим.

За допомогою даного методу можна видаляти не тільки темне волосся, як, наприклад, при фотоепіляції, але і руде та світле волосся. Кількість необхідних процедур визначається індивідуально для кожного пацієнта. Інтервал між процедурами зазвичай становить від 2 до 4 тижнів.

Після лазерної епіляції не можна засмагати протягом тижня, а потім ще 2 тижні необхідно користуватися сонцезахисними кремами під час перебування на Сонці. Ці рекомендації пов'язані з тим, що під час лазерного впливу чутливість шкіри до ультрафіолету збільшується, що може призвести до гіперпігментації. Крім того, протягом двох-трьох днів після такої епіляції потрібно обмежити водні процедури, тому не рекомендується відвідувати сауни і басейни.

Протипоказань для проведення процедури зовсім не багато, проте краще попередньо проконсультуватися з лікарем.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 1423 | Додав: radymo | Теги: лазерна епіляція Львів | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]