phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:32
Лікар вказала на незвичайне відчуття у роті - як зрозуміти, що в організмі вже росте пухлина
Якщо періодично німіють губи, язик або вся порожнина рота, то зі зверненням до фахівця зволікати не можна. Особливо слід насторожитися, якщо без причини (ви з’їли ментолові цукерки, випили щось холодне) німіє щока, язик, ясна чи губа. Про це розповіла лікар-стоматолог.

Так, лікар мабуть попросить вас уточнити, з якими ще симптомами ви відчуваєте оніміння, скажімо, в галузі мови. Так, оніміння язика, яке супроводжується головним болем (вона довго не проходить і буквально вимотує людину), може бути викликане як мігренню, так і пухлиною підшлункової залози, що виробляє надлишок інсуліну.

Коли німіє мова та обличчя, проблема часто пов’язана із судинною мережею чи нервами на обличчі.

Губи можуть німіти при травмах та пухлинах з пошкодженням гілочок лицьового нерва. Також варто пам’ятати, що оніміння може бути сигналом розвитку інсульту, якщо ще чуються голоси, виникає різка слабкість, проблеми з мовою, нудота).

Онколог та хірург пояснив, що про злоякісний процес в організмі можуть попереджати будь-які зміни в організмі. І найчастіше основним сигналом є нетиповий біль. Фахівець розповів про випадок із пацієнтом, якому дискомфорт заважав спати на животі. Чоловік довго тягнув із діагностикою. У результаті в його організмі знайшли пухлину розміром із футбольний м’яч.
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 237 | Додав: adminA | Теги: пухлина, відчуття у роті, організм, Лікар | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]