phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

16:32
Лікарі закликають звернути увагу на шкіру - симптом інфаркту
Симптом інфаркту: лікарі закликають звернути увагу на шкіру

Інфаркт вимагає негайної допомоги лікаря. Ви можете піддатися ризику смертельного серцевого нападу - або інфаркту міокарда-якщо ви помітите незначні зміни зовнішнього вигляду своєї шкіри, це було заявлено.

Серцеві напади викликані нестачею крові, що досягає серця. Без достатньої кількості крові серце може бути серйозно пошкоджено. Серцевий напад також може бути ознакою ішемічної хвороби серця, при якій в артеріях накопичуються жирові відкладення, що обмежує кількість крові, що потрапляє в серце.

З'ясувалося, що у вас може виникнути Серцевий Напад, якщо у вас з'явиться дивна висип.

За даними Американської академії дерматологічної асоціації (AADA), ця висип розвивається у вигляді серії маленьких червоних шишок. Її можна легко сплутати із захворюванням шкіри або скупченням бородавок. Але насправді ці шишки викликані відкладеннями холестерину в крові.

Підвищений рівень холестерину підвищує ризик серцевих захворювань і, як наслідок, серцевого нападу.

"Попереджувальні знаки можуть з'явитися на вашій шкірі і нігтях, тому ваш дерматолог може бути першим лікарем, який помітить у вас серцеве захворювання", - йдеться в повідомленні AADA.

Групи воскових горбків, які раптово з'являються на вашій шкірі - вони можуть вам говорити: у вас стрімке зростання рівня холестерину або діабет.

Раптова поява цих шишок може виглядати як висип, бородавки або інфекційне захворювання шкіри, зване контагіозним молюском. Ці шишки насправді являють собою жирові відкладення холестерину, викликані надзвичайно високим рівнем тригліцеридів (тип холестерину) в крові". Але те, що у вас з'являється Нова висип, не обов'язково означає, що у вас хвороба серця.

Особливий тип висипу, відомий як еруптивний ксантоматоз, також може бути ознакою захворювання печінки або навіть надактивної щитовидної залози.

Якщо у вас з'явиться висип такого типу, зверніться до лікаря.

Прямого лікування, яке могло б полегшити саму висип, не існує, але лікування основного захворювання може допомогти зменшити появу шишок.

Найчастіші симптоми серцевого нападу включають сильний біль у грудях, іррадіюючий біль у руці та раптове сильне запаморочення.

Але ви можете знизити ризик серцевого нападу, трохи змінивши дієту або спосіб життя. Дотримання здорової і збалансованої дієти знизить ймовірність жирових відкладень в артеріях.
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 373 | Додав: adminA | Теги: симптом інфаркту, лікарі, шкіра, увага | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]