phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

14:04
"Лікування" сексуальної орієнтації у Канаді заборонили. За порушення закону загрожуватиме в'язниця
У Канаді 8 грудня набув чинності закон про заборону так званої конверсійної терапії, тобто зміни сексуальної орієнтації людини у бік гетеросексуальності. За місяць за порушення закону вже каратимуть.

Про це повідомляють CNN.

Закон визнає злочином використання «конверсійної терапії» проти людини різного віку. Така «терапія» спирається на припущення, що сексуальну орієнтацію можна змінити чи «вилікувати», науково така практика не доведена.

З 7 січня у Канаді також набудуть чинності покарання за порушення закону. Так, примус до «терапії» загрожуватиме позбавленням волі до 5 років, а за рекламування чи отримання фінансової вигоди від цього методу – два роки в’язниці.

Крім того, забороняється вивозити дитину з Канади для того, щоб вона пройшла «конверсійну терапію» за кордоном.

Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо привітав прийняття документа. Він назвав «лікування» сексуальної орієнтації «мерзенною та принизливою практикою».

У світі існує багато методів «конверсійної терапії». Це може бути як «лікування» ударами електричного струму, і занурення у релігійні навчання чи звичайні бесіди.

Нагадаємо, у вівторок, 1 грудня, парламент Угорщини ухвалив резолюцію, яка надасть уряду повноваження провести референдум щодо ЛГБТ.

Влітку повідомлялося, що в Угорщині пройде референдум, на який винесуть скандальний анти-ЛГБТ закон. Цей закон широко критикується у Євросоюзі, оскільки порушує права сексуальних меншин.
 
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 232 | Додав: adminA | Теги: Канада, в'язниця, заборона, сексуальна орієнтація, порушення закону | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]