phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:01
Літні продукти, корисні для здоров'я: список
Фахівці назвали топ доступних літніх продуктів, які є корисними для здоров'я. Ця їжа через цінні нутрієнти вважається ідеальною для підтримки організму.

абрикоси

Абрикоси. Вони покращують стан судин та виводять токсини, зокрема, шкідливий холестерин. А курагу корисно їсти для покращення кровообігу, при міастенії та порушенні серцевого ритму.

Вишня та черешня. Вони містять речовини, що захищають від запалень. Їх вживання дає можливість запобігти розвитку раку та вікового недоумства.

Помідори. Вживання томатів знижує ризик розвитку деяких форм раку та серцевих хвороб. Також завдяки високому вмісту природного колагену помідори покращують стан шкіри.

Малина. Малина позитивно впливає на роботу судин та зменшує ризик розвитку хвороб серця. Також її вживання захищає від злоякісних пухлин.

малина

Волоські горіхи. У горіхах містяться поліненасичені жири, клітковина та антиоксиданти. Ці речовини допомагають тримати у тонусі судини та серце, а також підходять для профілактики пухлинних процесів.

Кавун. Він забезпечує організм рідиною та калієм, корисним для серця. Також антиоксиданти, які у ньому є, посилюють стійкість клітин та запобігають розвитку раку.

Зелений чай. Він дуже добре вгамовує спрагу в спеку. Крім того, антиоксиданти, які він містить, підвищують захист шкіри від впливу сонця.
Категорія: Кулінарні поради | Переглядів: 226 | Додав: radymo | Теги: літо, продукти, здоров'я, користь, малина | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]