phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

14:36
Літні тенденції макіяжу від відомого українського візажиста-стиліста Наталії Мазур




У життєрадісному макіяжі літнього сезону домінують всі відтінки оранжевого: персиковий, морквяний, бронзовий. У правильній пропорції такий макіяж підійде майже кожній жінці. Завдяки ніжними дотиками макіяжного пензлика ви будете виглядати свіжіше і молодше, розповідає відома українська візажист-стиліст Наталія Мазур. Найкраще, що може доповнити цей персиковий макіяж - зачіска "Бабетта" в стилі 60-х, яка цього літа знову в моді.

Помаранчевий макіяж

Якщо говорити про одяг, то помаранчевий колір досить спірний, зате в світі макіяжу він викликає повний консенсус - рум'яна і помада помірно помаранчевих відтінків відразу ж додадуть вам повний життєрадісний вигляд. Візажисти на модних подіумах в цьому сезоні "експлуатували" помаранчевий на всю котушку, помістивши його куди тільки можна було, а головною новинкою сезону став помаранчевий Total Look (губи, повіки і вилиці).
Не варто боятися 100%-го оранжевого макіяжу, секрет - у правильному поєднанні текстур. На повіки можна нанести тіні, на щоки - кремові рум'яна, а губи виділити блиском.

60-ті

Як це відбувається кожного літа, світ моди знову "закохався" в 60-і роки минулого століття, принаймні у всьому, що стосується зачісок. Цього разу це не хіпі, а класичні жінки "а-ля Бріжіт Бардо". Пишні начісування на потилиці - це тільки частина образу, звідти і далі волосся можна розпустити або залишити зібраними.

Поєднання двох тенденцій

Помаранчевий колір по природі своїй романтичний і трохи наївний, тому зачіска "Бабетта" в стилі 60-х просто ідеально підійде до персикового макіяжу. Не варто тільки зловживати начосом або кольором, щоб не виглядати зовсім вже комічно. Разом з тим, це відповідний імідж для тих, хто хоче здивувати і спробувати щось нове, цікаве і менш формальне.
Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 3284 | Додав: radymo | Теги: Наталія Мазур, тенденції макіяжу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]