phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

09:05
Маски, як додатковий, але важливий догляд за волоссям

Догляд за волоссям - це не тільки миття його за допомогою шампуню. Якщо Ви хочете, щоб Ваші локони були красивими, пружними, їх зріст був активним, необхідно включити і маски для волосся. Але до вибору таких засобів потрібно підходити з особливою ретельністю, тому що маски повинні живити волосини, наповнюючи їх корисними речовинами, та зміцнювати їх.

Багато хто в домашніх умовах робить маски з інгредієнтів, які є на кухні в кожної господині. Народні методи хороші, але не завжди ефективні. Якщо Ви хочете досягти дійсно гарного результату і в досить короткі терміни, Вам необхідно звернути увагу на косметику Vichy http://www.vichy.ua/.

Продукція Vichy вже давно на ринку нашої країни і вона встигла завоювати любов і визнання тих, хто вже її спробував. Крім відмінних результатів у догляді, всі засоби не маскують проблему, а лікують її за допомогою активних натуральних компонентів.

Чим унікальна косметика Vichy?

Історія компанії Vichy почалася дуже давно, коли доктор Аллер почав вивчати властивості термальної води з одного вулканічного джерела, розташованого в містечку Віші. З тих пір багато чого змінилося, але одне залишилося незмінним - це та сама вода високої мінералізації, яка сьогодні є практично в кожному засобі.

Ця вода заспокоює дерму, відновлює її на клітинному рівні і загоює дрібні пошкодження. А тому косметика Vichy підходить навіть тим, у кого дуже чутлива шкіра, схильна до алергічних реакцій і подразнень.

Засоби для волосся допомагають вирішити найрізноманітніші проблеми, починаючи від випадіння та закінчуючи лупою. Причому є продукти як для жінок, так і для чоловіків, а тому змінити ситуацію можна швидко і ефективно.

Можна знайти багато рецептів натуральних масок для волосся, але по-справжньому подарувати здоров'я та красу локонам можна тільки з тими препаратами, які розроблені професійними фахівцями. Кожна маска для волосся в своєму складі має активні компоненти.

Маски для волосся від Vichy

Компанія Vichy пропонує маски, які допоможуть вирішити різні проблеми. Ви зможете придбати такі продукти:

  • Kera-Solutions Restoring 2-min Mask. Ця маска для пошкодженого волосся з комплексом ПРО-Кератин. Кожен день на наші локони чинять негативний вплив сонце, сушка феном, укладка плойкою, різні засоби для фіксації. А тому волосини пошкоджуються, втрачають свою еластичність, починають ламатися. Ця маска має миттєву дію. В її складі є кокосове масло, вітамін В5, рослинний про-кератин - вони допоможуть повернути блиск і красу Вашій шевелюрі;
  • Nourishing Reparative Rich Mask - маска для відновлення. Підходить для сухих і пошкоджених локонів. Маска також живить кожну волосину, а тому вона стає більш еластичною і пружною. У складі є три рослинних олії, в яких є такий активний компонент, як Омега-3. Підходить навіть для дуже чутливої шкіри голови.

Включивши в свій догляд маски для волосся, Ви дуже скоро помітите, наскільки зміниться Ваша шевелюра. Локони стануть блискучими і живими, еластичними і наповненими силою і здоров'ям.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 577 | Додав: radymo | Теги: догляд, волосся, маска | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]