phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:41
Медичний канабіс в українських аптеках: коли буде доступним
медичний канабіс “У п’ятницю в Кабінеті Міністрів разом з представниками профільних міністерств, парламенту та Офісу Президента відбулося обговорення проєкту постанови уряду “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України”, – написав керівник робочої групи в Міністерстві у справах ветеранів України В’ячеслав Жуков на своїй сторінці у Facebook.

Мова йде про перенесення канабісу для використання в медичних цілях зі списку заборонених речовин в підконтрольні. Вже на цьому тижні – узгодження фінальної версії робочою групою в МОЗ і внесення на засідання Кабміну.

В постанові жорстко регламентується виписування рецептів та відпуск препаратів канабісу – виключно в електронній формі через електронну систему охорони здоров’я. Всі правила поводження та оформлення електронних рецептів встановлює і контролює їхнє виконання Міністерство охорони здоров’я.

Наступним кроком має стати прийняття законопроєкту, який дозволить вирощувати медичний канабіс в Україні. Це допоможе значно здешевити його виробництво і відкрити новий напрямок у фармвиробництві.
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 391 | Додав: radymo | Теги: українська, Медичний, канабіс, аптека | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]