phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:16
Медики дають поради - підвищення імунітету

 

 

Підвищення імунітету: медики дають поради

Питання підвищення імунітету нерідко турбує, а особливо у наш час, коли часто-густо на ретельний «догляд» за здоров’ям не вистачає часу.

Підвищити імунітет допоможуть устриці, в яких міститься велика кількість селену. Вони допомагають підвищити виробництво білків, цитозинів.

При діабеті, захворюваннях печінки, а також ослабленому імунітеті сирі устриці їсти не рекомендується, оскільки в них може міститися бактерія, що провокує важку хворобу. Заміною може стати бразильський горіх.

Також варто розглянути питання додавання в раціон грибів, цільнозернових продуктів та насіння.

Другим корисним продуктом є зелений чай. Одна чашка вранці дозволить підвищити тонус і поліпшити імунітет. Учені підкреслюють, що при вживанні 550 мл зеленого чаю щодня протягом 2-х тижнів і більше приблизно в 2-3 рази збільшує вироблення гамма-інтерферону, що допомагає протистояти інфекціям. Інші дослідження показали позитивні ефекти зеленого чаю при лікуванні різного виду хвороб.

Часник займає почесне місце в списку, оскільки стимулює імунну систему і протистоїть вірусам з бактеріями.

Також дуже корисною є морква. Особливо вона цінна в холодний період року, оскільки містить багато каротину, що перетворюється у вітамін А.

Лосось містить кислоти Омега-3 і вітамін D. Для боротьби з сезонними захворюваннями рекомендується 2 рази на тиждень вживати рибу.

Брокколі і шпинат посилюють імунну систему за рахунок вмісту великої кількості вітамінів.

Увійшов у список і йогурт, що в натуральному вигляді містить природні пробіотики, які стимулюють вироблення білих клітин.

Завершує список овес, який містить багато бета-глюкану, який покращує реакцію імунної системи.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 754 | Додав: adminA | Теги: підвищення імунітету, медики | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]