phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:02
Метаболізм - як його прискорити і позбутись зайвого

 

 

Невеликі хитрощі допоможуть вам прискорити метаболізм, а значить, стати не тільки стрункішою, але і здоровішою!

Рух
Намагайтеся при кожному зручному випадку рухатися. Не дзвонити колезі по внутрішньому телефону, а пройтися до його кабінету. Під час перегляду фільму витирати пил з меблів. Зачувши приємну мелодію, зробити кілька танцювальних рухів. Здавалося б, нісенітниця, але така поведінка дозволить вам додатково спалити від 300 до 2000 калорій в день!
 
Зелений чай
Любите чорний або фруктовий чай? Терміново переходьте на зелений! Зелений чай здатний збільшити швидкість метаболічних процесів на 4-5%. До речі, зелений чай містить всього 2 калорії, так що пити його можна хоч цілий день без шкоди фігурі (звичайно, якщо ви п'єте його без цукру).

Звичайна вода
Перед тим, як взятися за обід, випийте склянку води. Виявляється, ця проста міра прискорює процес спалювання калорій на 30%, і цей ефект зберігається протягом години після того, як ви випили воду.
 
Вітамін С

Все одно, в якому вигляді ви його будете споживати - чи то з лимоном, то чи зі свіжою зеленню, то чи в таблетках. Важливо, щоб в організмі не було нестачі вітаміну С, адже якщо його не вистачає, то під час тренування ви спалюєте на 25% менше калорій, ніж могли б!
 
Сміх
Будьте сміхотункою - і це додасть вам життя і зменшить вагу! Численні дослідження свідчать про те, що здоровий сміх спалює калорії, а ось песимістичний погляд на життя сповільнює метаболізм. Майте на увазі: 15 хвилин здорового сміху спалюють 40 калорій.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 1217 | Додав: adminA | Теги: метаболізм, прискорення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]