phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:18
Металеві оболонки для збірки електрощитів
Виробництво електрощитового обладнання передбачає суворе дотримання великої кількості вимог щодо його безпеки та стійкості до зовнішнього впливу. Але це жодним чином не звільняє від потреби використовувати під час монтажу металеві оболонки для збирання та подальшого зберігання електрощитового обладнання.

Як відбувається збірка електрощитів?

Роботи з монтажу електрощитового обладнання можна розділити на кілька основних етапів, кожен із яких має свої чіткі правила та особливості:

  1. 1. Оцінка та формування груп споживачів. Необхідно визначити споживачів з найбільшими потребами (від 2,0 кВт): духові шафи, водонагрівачі, електричні котли, пральні машини тощо, а також створити окремі групи для освітлення та розеток. До отриманої потужності слід додати ще 25-30% запасу.

  2. 2. Створення детальної схеми. Вона дасть змогу цілісно сприйняти розташування компонентів електрощитового обладнання, спростить процес монтажу та подальшої модернізації.

  3. 3. Вибір місця розташування та необхідних складових майбутнього електрощита. Рекомендуємо звернути увагу на електрощитове обладнання «Генезис» (коробка, бокс) та металеві оболонки для нього. Важливо передбачити наявність вхідного рубильника, лічильника, реле напруги, автоматичних вимикачів, пристроїв захисного вимкнення тощо.

  4. 4. Безпосередньо збірка електрощита. Об’єднує кілька операцій — від встановлення та закріплення модулів на DIN-рейках до підключення вводу та перевірки коректності роботи всіх компонентів системи.

Важливо! Збірка електрощитів має відбуватися компетентним досвідченим фахівцем, який володіє всіма необхідними навичками та допусками.

Де купити електрощитове обладнання?

Вибираючи поверхові щити та інше електрощитове обладнання для використання у житловому будинку або офісі, рекомендуємо звертати увагу на такі критерії  устаткування та його постачальника:

  • * відповідність обладнання актуальним галузевим нормам і стандартам;

  • * якість та надійність матеріалів виконання;

  • * повнота й експертна складова консультацій менеджера постачальника;

  • * швидкість виконання монтажних робіт (якщо постачальник надає таку послугу).

Сучасне електрощитове обладнання «Генезіс» — це поєднання надійності, технологічності та високої якості виконання. Виробник пропонує якісне обладнання для цивільного будівництва та промислових підприємств, виготовляючи щити для електромереж понад 10 років. У компанії ви можете замовити не тільки всі необхідні вироби, а й збірку електрощитів, розробку щитових за індивідуальними схемами, безкоштовний прорахунок проєкту та інші послуги.

 

Категорія: Будівельні і ремонтні поради | Переглядів: 481 | Додав: radymo | Теги: оболонка, збірка, металева, електрощит | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]