phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:12
Міфи щодо вакцинації поширюють російські тролі - Клімкін

Клімкін: Російські тролі поширюють міфи щодо вакцинації

Міністр закордонних справ Павло Клімкін заявляє, що міфи про небезпечність вакцинацій поширювали російські блогери.

"Всі, думаю, помічали, наскільки російські тролі люблять поживитися на темі вакцинації", – написав він у Facebook

"Дослідники проаналізували тисячі дописів у соцмережах, які поширювали антивакцинаторські міфи: більшість з них, як і у випадку з втручанням у американські вибори, були написані з пов’язаних з Росією акаунтів", – заявив міністр.

На його думку, таким чином "підривають суспільну довіру до зусиль системи охорони здоров’я для підвищення рівня вакцинації населення в Україні та в усьому світі".

"А потім, посіявши розбрат та суспільний неспокій, Росія використовує критичну епідеміологічну ситуацію як аргумент у своїх failed state закидах до України та інших країн", – додав Клімкін.

"Ця дезінформаційна кампанія проти здоров’я у всьому світі – невід’ємна складова гібридної війни Росії проти людства", – стверджує він.

Клімкін переконує: "Роблячи щеплення, ви також посилюєте імунну систему онлайн-дискурсу та нейтралізуєте російський дезінформаційний вірус. І здоров’я покращуєте, і ворога послаблюєте".

Голова МЗС також підтримав колегу Уляну Супрун та команду Міністерства охорони здоров'я в реформах і розвінчуванні "зашкарублих міфів" про здоров’я.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 620 | Додав: adminA | Теги: російські тролі, міфи щодо вакцинації, Клімкін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]