phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

16:50
Mobile World Congress (MWC): дешевше значить більше. В улюблені ігри безкоштовно грай на godvilgames.com


Багато компаній на MWC 2013 говорили не про подальше підвищення планки - сильніше, вище, швидше - а про здешевлення та адаптації вже освоєних технологій для масового ринку. У той же час у наш час портал http://www.godvilgames.com/ уже пропонує своїм відвідувачам найкращі ігри онлайн, які кожен вебмайстер також може розмістити на своєму комп’ютері.

Nokia, наприклад, показали чотири бюджетних апарату, задавши нову нижню межу ціни для смартфонів на платформі Windows Phone (Lumia 520 з заявленою ціною 139 євро) і "нерозумних" телефонів (Nokia 105 за 15 євро). При цьому в компанії стверджують, що ці апарати можуть майже все те ж саме, що і куди більш дорогі моделі. Цільові ринки очевидні - Росія, Індія, Китай і інші не дуже багаті країни.

Mozilla оприлюднила плани виведення на ринок своєї браузероцентрічной платформи Firefox OS. Дешеві смартфони на її базі від ZTE, Alcatel і LG мають з'явитися у двох десятків операторів на ринках, що розвиваються (Росії в списку немає). Мова йде про пристрої з орієнтовною ціною в 100 доларів (без субсидування) і апаратними специфікаціями флагманів трьох-чотирирічної давності. Розробники планують залучити легкістю створення крос-платформних веб-додатків під HTML5, їх вже написано чимало. Що спонукає користувачів купувати досить примітивні пристрої, і чим вони будуть краще Android-аналогів - залишається поки загадкою.

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 1651 | Додав: admin | Теги: Ігри Онлайн | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]