phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:13
Морквяне бадилля: як використовувати в кулінарії
морквяне бадилля На будь-якій ділянці дачники намагаються виростити врожай моркви, оскільки цей овоч активно використовується на кухні. Однак про бадилля багато хто незаслужено забуває, вважаючи, що для кухні вона не згодиться.

Якщо ж ви не використовуєте шкідливі речовини для обробки моркви, то сміливо можна збирати і зелену частину овочів, щоб розумно використовувати її для кулінарних цілей. Як може стати в нагоді морквяне бадилля

Чай

Літо – час вітамінів, тому варто звертати увагу на всі корисні продукти. Бадилля є дуже корисною рослиною, здатною позитивно впливати на стан організму.

До того ж, на його основі можна приготувати чудовий чай, який вийде смачним та ароматним.

Бадилля від однієї рослини варто добре промити, подрібнити і заварити в чайнику. Після 10 хвилин настоювання можна вживати відмінний напій, який нічим не поступається покупним чаям.

Котлети

Влітку багато хто любить додавати до фаршу зелень, щоб котлети вийшли свіжішими та смачнішими. Можна замість кропу з петрушкою додати і морквяне бадилля.

Його потрібно помити, посікти ножем, потримати хвилину в окропі. Після позбавляємося надлишку вологи і додаємо до складу котлетного фаршу. Морквяне бадилля також надає м’ясному виробу соковитості.

Супи

Мало хто знає про те, що в багатьох кулінарних традиціях морквяне бадилля давно входить до складу перших страв. З його допомогою можна приготувати надзвичайно корисний суп.

Морквяне бадилля потрібно помити, подрібнити і обдати окропом.

Потім варто відправити його у будь-який суп за пару хвилин до повної готовності.
Категорія: Кулінарні поради | Переглядів: 261 | Додав: radymo | Теги: кулінарія, використання, морквяне бадилля | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]