phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:24
Можна усунути набряки під очима високими подушками

 

Причиною появи мішків може бути стрес, неправильне харчування, втома, шкідливі звички та багато інших факторів. На щастя, існує і багато варіантів вирішення даної проблеми. Читай, як позбутися набряків під очима в домашніх умовах.

1. Найпростіший спосіб позбутися набряків під очима - протирати їх кубиками льоду. Тільки старайся не утримувати кубик в одній точці довше двох секунд.

2. Причиною появи набряклості може бути тонка шкіра. Щоб позбутися набряків під очима, потрібно зволожувати і живити шкіру. Для цього гарні і зовнішні засоби (маски, креми, патчі), і повноцінне харчування. Звичка терти очі (просто так і при нанесенні/знятті макіяжу) теж позначається на стані шкіри в гіршу сторону, а отже, має бути забута.

3. Полюби високі подушки. Сон зі злегка піднятою головою під час сну допоможе позбутися набряків під очима.

4. Приклади чайні пакетики до втомлених очей - це допоможе тобі позбутися набряків під очима. Справа в тому, що в листі чаю є таніни, які розсмоктують рідину навколо очей. Краще використовувати пакетики із зеленим чаєм, тому що в ньому знаходиться більше цієї речовини.

5. Користуйся кремом для області навколо очей. Завдяки більш легкій текстурі він швидко вбирається, не призводить до набряклості. Правильно підібраний крем не залишає жирної плівки. А матова поверхня шкіри добре тримає косметичний коригуючий засіб.

6. Якщо набряки під очима турбують постійно, краще звернутися до лікаря. Іноді причиною набряклості може бути алергія або незбалансоване харчування - занадто велике вживання солі, яка сприяє затримці рідини в організмі.

 

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 1183 | Додав: adminA | Теги: усунути набряки під очима високими | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]