phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:22
Можуть "врятувати життя" ці продукти: поради
Правильне харчування — основа здоров’я, тому не дивно, що деякі продукти захищають організм від захворювань і є "ключом довголіття". Американські вчені з’ясували, що потрібно частіше додавати у свій раціон.

Експерти розповіли, що вітаміни та корисні речовини, які ми отримуємо разом із продуктами, підтримують роботу всього організму і тим самим впливають на тривалість життя. Але на жаль, не всі дотримуються правильного раціону та приділяють належну увагу своєму здоров’ю.

Захворювання серцево-судинної системи, як і раніше, залишаються одними з найнебезпечніших у світі, а запобігти їх появі можна за допомогою всього двох продуктів, багатих на омега-3 жирні кислоти. Йдеться про лосось та волоські горіхи. Вчені в ході дослідження з’ясували, що люди, у раціоні яких часто з’являлися ці продукти, набагато рідше скаржилися на серцеві проблеми порівняно з іншими пацієнтами.

І за словами експертів, вся справа була у двох типах омега-3: ейкозапентаєновій кислоті (EPA) та альфа-ліноленовій кислоті (ALA). Перша група зосереджена у жирній рибі, зокрема лососі та скумбрії, а друга – у волоських горіхах чи насінні льону. Крім цінних кислот вони мали інші вітаміни і корисні речовини, які позитивно впливають на організм.
Категорія: Кулінарні поради | Переглядів: 139 | Додав: radymo | Теги: продукт, користь, життя | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]