phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:24
Можуть зашкодити здоров'ю ці пози під час сну
Більшість людей не думає про те, яку позу краще вибирати для сну, а лягає так, як зручно. Однак є деякі положення, що впливають на здоров’я. Зміна своєї звичної пози може не тільки допомогти покращити якість вашого відпочинку, але й запобігти іншим проблемам зі здоров’ям, таким як біль у м’язах.

Сон на боці, животі чи спині по-різному впливає людей. Багато хто щороку відвідує лікарів зі скаргами на біль у плечах та спині. Найчастіше це пов’язано з нашим становищем уві сні.

Кілька поз, у яких небезпечно засипати

Лежачи на животі

Якщо є одна поза, від якої, на думку експертів, усім слід триматися подалі, це спати на животі. Це вважається однією з найгірших поз. Це не тільки погано для шиї, оскільки голова крутиться всю ніч, але також може бути погано для нервів. Крім того, таке становище викликає оніміння рук.

З рукою під головою

Це може бути зручний спосіб розтягнутися в ліжку, але лежати, підклавши руку під голову, не найкращий спосіб відпочити. Це може викликати тиск на нерви і викликати в руці оніміння та поколювання, також відомі як рука мертвої риби .

Лежачи на боці

Хоча сон на боці може запобігти хропінню, але він часто пов’язаний з болем у плечах або стегнах. Якщо ви вибрали це положення, спробуйте чергувати сторони, щоб зняти напругу.  Змінюйте сторони, щоб уникнути ранкових болів.

Спати на спині – це дуже корисно для м’язів хребта та спини. На сьогоднішній день це вважається найкориснішою та найкращою позою для сну. 
Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 190 | Додав: radymo | Теги: поза, здоров'я, Шкода, сон | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]