phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:41
Можуть зберегти молодість такі напої

 

Існує ряд напоїв, які здатні зберегти нашу молодість. А приготувати їх можна власноруч.

Топ-6 напоїв, що діють на омолодження

Морквяний сік зробить здоровий колір обличчя і гладку чисту шкіру. Речовини, які входять до складу соку з моркви, допомагають впоратися з дерматитом та іншими шкірними захворюваннями. Однак каротин важко засвоюється сам по собі, тому експерти рекомендують додавати в нього трохи жирів: сметану, масло або вершки.

Сік з грейпфруту також робить шкіру здоровою і гладкою. Лікопіни, які є в грейпфрутовому соці, розгладжують зморшки і допомагають шкірі залишатися молодою.

Какао позитивно впливає на серце, зберігає молодість і здоров'я кровоносних судин. Природні антиоксиданти, що входять до складу какао, знижують ризик підвищення артеріального тиску і виникнення діабету.

Виноградний сік завдяки великій кількості пектинових речовин, знижує рівень холестерину і виводить з організму вільні радикали.

Гранатовий сік – лідер за вмістом вітамінів, корисних речовин, органічних кислот і ферментів. Він покращує стан шкіри, волосся, нігтів і суглобів. Однак памятайте, що гранатовий сік досить агресивно впливає на слизову шлунково-кишкового тракту, тому його потрібно розбавляти в пропорції 1:1 і випивати за півгодини до прийому їжі. А ще краще - змішувати його з морквяним або буряковим соками.

Червоне сухе вино також має омолоджуючі властивості. Головне – не перестарайтеся, так як вживання великої кількості спиртного знищує клітини мозку та веде до порушення пам'яті і свідомості.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 971 | Додав: adminA | Теги: збережуть молодість, напої | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]