phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:11
На який вік припадає пік сексуального бажання - вчені назвали
Ви впевнені в тому, що бажання постійно займатися сексом із партнером припадає на 20 років, а з роками зменшується? Вчені сумніваються в цьому і доводять, що ступінь сексуального бажання посідає на різний вік.

Разом чи нарізно

Міжнародна група вчених з 2007 по 2008 рік опитала 8150 учасників віком від 15 до 80 років щодо тенденцій їх сексуального бажання. Опитування було поділено на три категорії, які мали на увазі секс зі своїм партнером, секс із привабливою людиною, а також мастурбацію.

Згідно з опитуванням, пік жіночого сексуального бажання припадає на 20 років і залишається високим до 45 років, а потім статечно знижується. Пристрасть до сексу зберігається на етапі фертильності жінки. А ось бажання мастурбувати досягає піка до 20 років, потім поступово знижується до 60 років, а потім трохи підіймається.

Що ж до чоловіків, то їх крива бажання займатися сексом із привабливою людиною досягає піка після 40 років, а потім поступово знижується. Бажання мастурбувати досягає свого максимуму близько 35 років і зменшується до 60 років.

Чоловіки воліють моногамію

На думку дослідників, чоловіки в першій частині життя часто схильні до випадкового сексу, а потім віддають перевагу моногамії. Така поведінка знижується до середнього віку, а потім знову збільшується.

Результати дослідження були опубліковані в журналі Archives of Sexual Behavior ("Архіви сексуальної поведінки").
Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 249 | Додав: adminA | Теги: пік сексуального бажання, вік, вчені | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]