phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:00
На першому побаченні - 10 речей, про які чоловіки переживають


Думаєте, тільки жінки ретельно готуються до першого побачення й переживають через кожну дрібничку, чоловікам теж притаманні страхи, що щось піде не так або вони зробили не всі вірно.

10 речей, про які чоловіки переживають на першому побаченні

Перше побачення

1. Що вона подумає про його машину. Чоловіки надають своєму транспортному засобу не менше значення, ніж власному его. "Як я заїду за нею на цій руїні?", - страждає він і пропонує зустрітися відразу ресторані.

2. Вибрав він правильну сорочку. Біла - як у менеджера, з візерунками - як у відпустці, приталена - як у метросексуала, занадто вільна - з татового гардероба... Так, перше побачення - його вирішальний шанс заявити про свій правильний смак.

3. Чи не занадто багато він п'є. Два коктейлі - це занадто багато або недостатньо, щоб класно провести вечір? А що, якщо вона вирішить, що я алкоголік?

4. Вона замовила тільки салат, щоб швидше закінчити побачення? Те, що ви на дієті, прийде йому в голову в останній момент. До речі, якщо у неї такий поганий апетит, чи добра вона в ліжку?

5. Як поводитися в бесіді. Домінувати, підхоплювати її думки або задавати більше питань? Правильний баланс в розмові - часто його слабке місце.

6. Раптом вона побачить, що я спітнів? Закрита поза - не завжди знак того, що він інтроверт. Так, він нервує не менш вас.

7. Чи оцінює вона мене прямо зараз? Звичайно оцінює, тому потрібно справити хороше враження.

8. Чи можна поцілувати її в кінці? Йому вже далеко не п'ятнадцять, але це питання все одно залишається найактуальнішим.

9. Як поцілувати її так, щоб вона не подумала зайвого? Пристрасно, ніжно, по-дружньому? У щоку або притиснувши до стіни в пориві? Краще б вона натякнула, чого хоче.

10. Чи варто запросити її до себе? Правило трьох побачень - це так нудно, чи не так?

Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 1341 | Додав: adminA | Теги: чоловіки, перше побачення, 10 речей | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]