phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:21
Найбільш шкідливі продукти лікар назвав

Лікар-дієтолог Олексій Ковальков на своїй сторінці в Instagram назвав продукти, які, на його думку, можуть провокувати серйозні проблеми зі здоров’ям. Особливо шкідливі напівфабрикати, підкреслив він.

Вся справа в глутаматі натрію, що викликає тягу до магазинної, а не домашньої їжі. Через це звичайні страви здаються нам позбавленими смаку і прісними. Також дієтолог застерігає від продуктів з низькою жирністю.

– Не буває 15-ти або 20-ти процентної сметани. Не буває молока низької жирності і масла нижче 82%. Всі низькожирні продукти містять сою, рослинні жири і пальмову олію. Чим жирніший сир, сметана, молоко, глазуровані сирки і вершкове масло, тим вони натуральніші, — зазначив Ковальков.

Він закликає відмовитися від вживання дріжджового хліба, булок, пирогів, які містять дріжджі, так як це, за його словами, "повільна отрута".

– Споживайте мінімум вуглеводів – не більше 50-60 грамів на добу. І ніяких замінників цукру! Вони розроблені для хворих на цукровий діабет і повинні продаватися за рецептами в аптеках, — зазначив лікар.

Цукрозамінники, за його словами, — шкідлива хімічна добавка, яка не дає людині забути смак цукру і відвикнути від нього.

Магазинну курку теж не варто їсти, так як в ній багато активаторів росту, антибіотиків і препаратів для затримки води.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 410 | Додав: adminA | Теги: найбільш шкідливі продукти, Лікар | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]