phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:02
Найгірший час для вживання алкоголю названо
вживання алкоголь Кожен знає, що зловживати спиртними напоями не варто, інакше можна спровокувати серйозні проблеми зі здоров’ям. Крім того, за словами лікарів, алкоголь по-різному впливає на організм людини залежно від часу доби. Отож, дізнаємося, коли краще відмовитись від вживання алкоголю?

Фахівці підкреслили, що алкоголь згубно позначається на здоров’ї, особливо якщо його вживати часто і у великій кількості. Спиртні напої погано впливають на роботу серцево-судинної, травної та нервової систем, а ще вони знижують імунітет, що особливо небезпечно в зимовий час, на тлі пандемії.

Лікарі зазначили, що алкоголь не варто вживати у першій половині дня, тому що він призводить до сонливості, млявості, втоми. У людини пропадає бажання працювати, бо її концентрація уваги порушується.

Експерти кажуть, що якщо з якихось причин вам довелося випити вдень, варто зупинитися на одній порції, а потім протягом дня пити багато води, бажано з лимоном.  Не рекомендується вживати спиртне, коли нудно, адже можна знайти і куди приємніше та корисніше заняття. Також не захоплюйтеся міцними напоями під час стресу, тому що вони не знімають напругу, а лише посилюють ситуацію.

Крім того, відмовтеся від алкоголю перед сном - він не сприяє гарному нічному відпочинку, а навпаки, робить сон уривчастим і неспокійним.
Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 154 | Додав: radymo | Теги: алкоголь, вживання, час | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]