phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:06
Народні методи лікування - печія
Хто з нас не знайомий з неприємним відчуттям печіння і болю за грудиною після прийому їжі, особливо після святкових застіль?

Печія, відрижка, здуття живота – часто доставляють незручності не тільки тим, хто їх відчуває, але і оточуючим.

Існує маса лікарських препаратів, які рекомендують лікарі і фармацевти для вирішення проблем «важкого живота», але краще і безпечніше вдатися до допомоги чудових «дарів природи» – лікарських трав. Ось кілька рецептів, які допомагають швидко і ефективно позбутися від відрижки і печії:

1. Змішуємо траву звіробою, листя подорожника, квітки ромашки в пропорції 4: 4: 1. Одну столову ложку цього трав’яного збору заливаємо склянкою води, настоюємо 30 хвилин, проціджуємо. Приймаємо по одній столовій ложці три рази в день.

2. Змішуємо траву звіробою, траву деревію, траву сухоцвіту болотного в рівних частках. Три столові ложки цієї суміші трав заливаємо одним літром окропу. Настоюємо дві години, проціджуємо. П’ємо по 0,5 склянки 4-5 разів на день при болях у шлунку зі здуттям, печією і відрижкою.

Ці рецепти настоїв трав прості в приготуванні і при правильному застосуванні дають хороші результати вже через пару днів.
 
Категорія: Народні поради | Переглядів: 397 | Додав: adminA | Теги: народні методи лікування, печія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]