phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:20
Науковці - спільне вживання алкоголю зміцнює стосунки

 

 Дослідники з Мічиганського університету дійшли висновку, що пари, які п’ють спиртне разом, живуть щасливіше, ніж пари, в яких алкоголь вживає лише один партнер.

Про це повідомляє Daily Mail.

Учасники дослідження перебували в шлюбі в середньому протягом 33 років, при цьому для двох третин опитаних це був перший і єдиний шлюб.

Добровольці відповідали на запитання про якість стосунків, особистісні характеристики партнера та рівень споживання алкоголю в сім’ї. Як з’ясувалося, в половині опитаних пар алкоголь вживали обоє. Також дослідження показало, що близько 20% чоловіків і 6% жінок серйозно залежні від алкоголю.

Якщо пов’язувати споживання спиртного з якістю стосунків, то більш щасливими і задоволеними другою половинкою виявилися ті пари, де партнери випивають разом.

Автор дослідження Кіра Бердітт вважає, що так може відбуватися з тієї причини, що люди, які розділяють пляшку вина на двох, частіше проводять вільний час разом.

Категорія: Сімейні поради | Переглядів: 1017 | Додав: adminA | Теги: стосунки, Науковці, спільне вживання алкоголю | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]