phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:41
Назано продукти, які забезпечать спокійний сон без хропіння
Існують продукти, здатні впливати на якість сну і інтенсивність хропіння, констатують іспанські медики. Вони радять їсти перед сном варені яйця і продукти, зазвичай включаються в середземноморську дієту.

У публікації видання La Vanguardia наукові фахівці розповіли про те, що раціон відповідно до середземноморської дієти має на увазі вживання багатьох продуктів з протизапальним ефектом. Їх вживання захищає від проблем, пов’язаних з дихальною системою, і в тому числі від гучного хропіння.

"Кілька досліджень показали, що середземноморська дієта покращує якість сну, так як вона багата омега-3 жирними кислотами, які допомагають зменшити запалення в дихальних шляхах. Риба, оливкова олія або авокадо є продуктами з високим вмістом цих корисних для кислот", – пояснила доктор Марі Анхелес Ідіасабал.

Крім того, медики вважають, що для запобігання хропіння корисно їсти яйця. Вони відзначають, що у людей з ожирінням, які страждають сильним апное, як правило, також спостерігається дефіцит вітаміну D. У свою чергу, яйця, їх жовтки, допомагають організму активніше синтезувати такий важливий для нього вітамін.

Також допомагає забезпечити спокійний сон без хропіння вживання цибулі, стверджують іспанські експерти. Цей продукт збільшує кровотік і корисний для серця, має противірусні і бактерицидні властивості.

Кращим вечірнім напоєм фахівці називають чай з додаванням м’яти, тоді як від вживання алкоголю вони закликають відмовитися, оскільки його прийом тільки погіршує ситуацію, збільшуючи інтенсивність хропіння.

Медики нагадали, що хропіння рідше проявляється, якщо людина спить на боці.
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 873 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]