phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:00
Названий простий, але корисний овоч - при артриті і від токсинів
Цей простий, але корисний овоч відрізняється високим вмістом вітаміну С, вуглеводів, білка і клітковини. Він також містить значну кількість калію, фолієвої кислоти і вітаміну А

Йдеться про знайомий всім кабачок. Чим корисний цей популярний продукт?

Впливає на здоров'я очей

Дослідження говорять про те, що лютеїн, який присутній у багатьох натуральних продуктах, таких як броколі, шпинаті, капусті, кукурудзі, помаранчевому перці, ківі, винограді, кабачках і гарбузах, ефективний у зниженні ризику катаракти і ВМД (вікова макулярна дегенерація).

Захищає серцево-судинну систему

Згідно з дослідженням, наведеним в Американському журналі клінічного харчування, споживання кабачків пов'язане зі зниженням "поганого" холестерину ЛПНЩ. Це, в свою чергу, допомагає знизити ризик розвитку атеросклерозу і серцевих захворювань.

Позбавляє від токсинів

Дослідження показали, що продукти, багаті клітковиною, допомагають "вимити "токсини з клітин товстої кишки. Вітамін С, фолієва кислота і бета-каротин в кабачках також допомагають захистити ці клітини від шкідливих хімічних речовин.

Допомагає при артриті

За словами фахівців, бета- каротин і вітамін С також володіють протизапальними властивостями, тим самим природним чином полегшуючи симптоми таких захворювань, як остеоартрит і ревматоїдний артрит.
 
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 302 | Додав: adminA | Теги: простий, при артриті, від токсинів, корисний овоч | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]