phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

18:30
Не мають проблем зі здоров’ям лише 4,3% населення Землі

 

Американські вчені з університету Вашингтона проаналізували стан здоров’я населення на Землі і прийшли до висновку, що лише близько 5% людей можна назвати здоровими.

Решта 95% мешканців планети мають як мінімум одне захворювання, 30% — взагалі страждають від п’яти захворювань. Жахливо те, що 60% дітей вже народжуються з певними захворюваннями.

До слова: 40% ПАЦІЄНТІВ ПРИХОВУЮТЬ ВІД ЛІКАРІВ ВАЖЛИВУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО СВОЄ ЗДОРОВ’Я

До того ж, фахівці розповіли, що за останні 20 років, реєстр найпопулярніших хвороб, значно змінився. Перше місце в списку займають гострі болі в районі хребта, депресивний стан, гострі болі в шиї, і втрата слуху, яка пов’язана з віком.

Більша половина населення Землі мучиться від болю в скелетній м’язовій системі, від психіатричних розладів і залежності від спиртних напоїв або тютюнових виробів.

Важливо: ЧАС ПОДБАТИ ПРО ЗДОРОВ’Я

Вчені з Університету Вашингтона стверджують, що отримані дані ставлять нові завдання перед лікарями всього світу — приділяти більше уваги не на боротьбу зі смертністю, а допомагати людям зберегти здоров’я.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1228 | Додав: adminA | Теги: 3% населення Землі, не мають проблем зі здоров’ям лише | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]