phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:47
Небезпечно вживати - медики назвали продукти, які підвищують тиск
Медики назвали продукти, які підвищують тиск: небезпечно вживати

Деякі харчові продукти підвищують ваш кров’яний тиск, і сіль – серед найбільш ефективних. Якщо у вас і так він високий, то краще відмовитись від цього продукту.

Горіхи

Такі горіхи, як волоські, мигдаль та фундук, є прекрасним джерелом вітаміну В – важливої поживної речовини для підтримання артеріального тиску в нормі.

Якщо ви вживаєте не достатню кількість їжі з вітаміном В, це може спричинити значно частіші зниження артеріального тиску.

Кава або чай

Напої з кофеїном, такі як кава, чай та навіть сода,збільшують частоту серцевих скорочень і, як наслідок, підвищують артеріальний тиск. Для людей з артеріальною гіпотензією доцільно пити чашку кави або дві на день, щоб підтримувати рівень в нормі.

Шоколад

Вживання шоколаду чудово поліпшує ваш пульс. Найкращий спосіб споживати його – один-два шматочки темного шоколаду з принаймні 70% какао вранці.

М’ясо

М’ясо – це інший хороший варіант, якщо у вас був серйозний прояв гіпотензії. Найкраще, якщо це червоне м’ясо з високим вмістом жиру. Проте, якщо у вас тиск не в нормі, то від цього краще відмовитись.

Енергетичні напої

Ці напої різко підвищують артеріальний тиск. А відтак, людям, у яких з цим проблеми – краще відмовитись від вживання енергетиків.

Вино

Якщо у вас низький тиск – вино вам у цьому допоможе. Пити можна один келих на день.

Проте, якщо ваш тиск підвищений – краще відмовтесь від алкоголю взагалі.
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 361 | Додав: adminA | Теги: медики, які підвищують тиск, продукти | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]