phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:37
Необхідно навчитися мужньо вимикати смартфони


Непоправної шкоди здоров'ю наносять смартфони

Експертами Дипломованого суспільства фізіотерапії стверджується, що людство перетворилося на «рабів моніторів» і воно найчастіше працює за монітором (або екраном), перебуваючи в дорозі або ж після того, як з роботи прийшовши додому. В першу чергу від цього, відчуває страждання наша постава, і непомітно для людини з'являються ниючі болі в шийному відділі і спині. Фізіотерапевти у свою чергу констатують: «Людству необхідно навчитися мужньому вимкненню своїх пристроїв».

На підставі результатів, отриманих в ході інтернет-опитування 2010 службовців, практично 2/3 опитаних і в неробочий час продовжують працювати. Фахівці повідомляють, що в середньому, продовжуючи працювати на електронному пристрої, люди більш ніж на дві години щодня продовжують свій робочий день.

Доктор Хелена Джонсон - голова Дипломованого суспільства фізіотерапії, констатує: «Виконання додаткової роботи на дому в невеликій кількості може здатися відмінною перспективою короткострокового вирішення проблеми, однак якщо ця робота стане рутинною і невід'ємною частиною ваших вечорів, то це може стати причиною таких проблем, як біль у спині і шийному відділі, а також хвороб, які неминуче приводять до стресів».

А Брендан Барбер - генеральний секретар Британського конгресу тред-юніонів констатує: «Співробітники, перевантажені роботою, не тільки набагато гірше справляються зі своїми функціональними обов'язками у свій основний робочий час, але й у багато разів частіше піддаються різним хворобам через постійні стреси, викликані надмірним навантаженням через їх звички продовжувати працювати і в домашніх умовах». Барбер також підкреслює: «Людство має навчитися мужньому вимкненню своїх смартфонів»
Категорія: Поради для бізнесу | Переглядів: 1920 | Додав: adminA | Теги: смартфони | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]