phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:41
Невролог назвала кількість кроків, яка знижує ризик деменції
Деменція визначає сукупність симптомів, спричинених поступовим погіршенням когнітивних функцій. На щастя, нові результати показують, що певна кількість кроків може знизити ризик розвитку деменції більш ніж наполовину.

Існує достатньо доказів, що підтверджують переваги фізичної активності для профілактики деменції, але дослідники вважають, що цілі щодо профілактики деменції можуть бути покращені шляхом щоденного виконання певної кількості кроків. Тепер нові наукові відкриття показали, що інтенсивність ходьби може мати більше значення, ніж обсяг вправ.

Ходьба в швидкому темпі може знизити ризик розвитку деменції на 62 відсотки. Ви повинні прагнути робити від 3800 до 9800 кроків на день, щоб зменшити ризик розумового занепаду. люди віком від 40 до 79 років, які робили 9826 кроків на день, на 50 відсотків рідше страждали на деменцію протягом семи років. Найбільше зниження ризику спостерігалося у людей, які ходили в швидкому темпі 11 кроків за хвилину протягом 30 хвилин на день, на 62 відсотки.

Результати дослідження показують, що приблизно 9800 кроків на день можуть бути оптимальними зниження ризику розвитку деменції.

Дослідження ґрунтується на даних понад 78 000 осіб віком від 40 до 79 років, які носили наручні акселерометри. Після того, як підрахували загальну кількість кроків кожної людини, учасників розділили на дві категорії. Перша група йшла в помірному темпі менше 40 кроків за хвилину, а друга група йшла зі швидкістю понад 40 кроків за хвилину.
 
Категорія: Спортивні поради | Переглядів: 283 | Додав: adminA | Теги: день, Невролог, кількість кроків, ризик деменції | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]