phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:20
Новий рік 2013 - Рік Чорної Водяної Змії

Безсумнівно, напередодні новорічного свята ми всі замислюємося про те, як зустрічати Новий рік Змії 2013. Адже кожен з нас хоче зустріти Новий рік так, щоб весь наступний рік супроводжувала удача й успіх у всіх сферах життя. Рік Чорної Водяної Змії фактично вступає в свої права десятого лютого 2013 року, а закінчиться тридцять першого січня 2014 року. Космічним елементом цього року змії є вода, а визнаними кольорами – чорний і фіолетовий.

Також року змії відповідають синьо-блакитні відтінки і зелений колір. А водній стихії властива динамічність, мінливість і рухливість. Водна змія приносить людям переміни і нестабільність, саме тому в цей рік дуже важливо все планувати заздалегідь і ретельно зважувати рішення, що приймаються. Вам треба буде стати набагато обережніше і завбачливіше. Але при цьому рік змії рідко буває динамічним і в той же час напруженим, порівняйте рік з символом і ви приблизно представите, що можна чекати від такого року.

Змія – це мудрість, терпіння, повільність, тому в той рік, який вона проповзає, найкраще робити упор на освіту і творчість, пошуки відповідей на складні питання. Наступний 2013 вимагає зважених рішень, які потрібно приймати не лише на основі аналізу, але і спираючись на емоції. Агресія не характерна для року змії, але при цьому, якщо прояв такої спостерігатиметься, то пощади не варто чекати.

Вибираючи, де зустріти рік змії, пам’ятайте про те, що змія не переносить шуму, тому рекомендується зустрічати цей новий рік в тісному сімейному колі або компанії друзів. Постарайтеся розслабитися і відкинути всі похмурі думки і забути про турботи. У новорічну ніч дуже важливо мудро дивитися на речі, насолоджуватися спілкуванням з близькими людьми, відкинути в сторони дріб’язкові переживання.

З одягу підберіть що-небудь чорне або темно-синє. Для жінок кращим нарядом будуть чорні  плаття, виконані з матеріалу, схожого на зміїну шкіру. Чоловіки можуть урізноманітнити свої наряди фактурними краватками. У прикрасах віддайте перевагу дорогоцінним та напівдорогоцінним камінням, особливо шикарно виглядатимуть діаманти.

Обов’язковою умовою зустрічі цього нового року буде присутність на столі гілочки сосни, яка символізуватиме довголіття. А на ялинці обов’язково має бути невеликий талісман року – змія, їй підлестить така увага.

За традицією святковий стіл повинен ломитися від напоїв і закусок. Так як Чорна Водяна Змія цінує розкіш і делікатеси, то постарайтеся зустріти її рік чимось незвичайним.

Змія дуже любить зайців і кроликів, тому на столі не обійтися без них. Якщо ви купуєте м’ясо свіжим, то вам треба обов’язково його заморозити, а потім розморозити, щоб м’ясо стало м’якше і тоді ви зможете приготувати з нього популярне грецьке блюдо під назвою «стіфадо».

Якщо ви прислухаєтеся до цих порад, то в новому році Змія буде допомагати вам у всьому!



Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 11784 | Додав: adminA | Теги: Рік Чорної Водяної Змії | Рейтинг: 2.0/11
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]