phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:09
Охоронні системи відеоспостереження та їх різновид

Охоронні системи відеоспостереження та їх різновид

Сьогодні досить складно уявити собі систему охорони периметра, яка б не використовувала систему відеоспостереження. Цікаво, що охорона об'єктів різного ступеня секретності вимагає використовувати різні підходи до інтеграції охоронних систем відеоспостереження. Наприклад, якщо потрібно захистити один важливий об'єкт, то буде вестися відеоспостереження за окремими ділянками (наприклад, ворота або центральний вхід). Якщо ж має бути під охороною об'єкт особливої важливості, то буде використовуватися як система відеоспостереження за всіма ділянками, так і охорона периметра.

Охоронні системи відеоспостереження постійно розвиваються. На сьогоднішній день можна виділити декілька типів (або поколінь) систем відеоспостереження. У наші дні популярними вважаються системи безпеки та відеоспостереження Дахуа на офіційному сайті dahua-technology.com.ua про які можна знайти більше інформації. Також на ресурсі ви зможете придбати подібні системи за розумними цінами.

система відеоспостереження

Системи відеоспостереження: популярні варіанти

Умовно системи відеоспостереження можна поділити на три типи:
  1. 1. традиційні;
  2. 2. інтелектуальні;
  3. 3. працюють за принципом географічного реагування.

До першого типу систем відеоспостереження відносяться традиційні детектори руху, які є незмінною частиною відеокамери. Такі системи працювали за принципом виявлення загроз, якщо порівнювати зміни пікселів в кадрах.

система відеоспостереження

До наступного виду охоронних систем відеоспостереження можна віднести системи інтелектуального відео. Як вони працюють? Система відеоспостереження постійно фіксує зміни фону і дозволяє визначати зміни, які можуть бути пов'язані з проникненням на територію об'єкта порушника. Такі системи зокрема можуть відрізняти рух, викликаний вітром, від руху, викликаного переміщенням порушника в полі зору системи.
 
До найсучасніших охоронних систем відеоспостереження відносяться системи, які працюють за принципом географічного реагування. Така система відеоспостереження може постійно відстежувати ціль, а якщо вона переміщається, то зображення може передаватися на іншу камеру. При цьому переміщення може фіксуватися на карті або плані об'єкта.

система відеоспостереження

Короткий висновок

Тепер, знаючи про популярні види систем відеоспостереження, ви зможете без проблем вибрати для себе оптимальний варіант на сайті dahua-technology.com.ua. Якість продукції Дахуа, а також асортимент і ціни на ресурсі тільки сприятимуть вашій покупці.
Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 339 | Додав: radymo | Теги: відеоспостереження, система, охоронна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]