phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

16:20
Основну причину емоційного вигорання на роботі Супрун назвала

 

Малі зарплати є причиною емоційного виснаження. Особливо в зоні ризику знаходяться працівники освітніх установ та медичних закладів, банкіри, соціальні працівники та продавці.

Про це написала на своїй сторінці в Facebook, Уляна Супрун в. о. міністра охорони здоров'я.

Для цього стану характерне відчуття нестачі енергії, іноді - апатія і відчуження, підвищення почуття тривоги і дратівливість. І більшість людей помічають цю проблему занадто пізно.

"Можуть виникати проблеми з самооцінкою і задоволенням своїми професійними навичками. Симптоми можуть також мати фізичний характер, наприклад, головний біль, коливання ваги, проблеми з травленням і порушення сну", - додала Супрун.

Як позбутися емоційного вигорання на роботі:

Визначте причину виникнення цього стану і обговоріть проблему з колегами або керівником. Знайдіть компромісні рішення з приводу режиму роботи і можливості розвитку професійних навичок.

Залишайте час на себе. Хоббі та відпочинок допоможуть відволіктися від стресу.

Підтримуйте здорові звички і регулярно займайтеся спортом. Ендорфіни допомагають зменшити почуття смутку, депресії і тривоги.

Розставляйте пріоритети і цілі в своїй роботі. Повинен бути і відпочинок.

Будьте уважні до ваших колег - знаходьте час на розмови і питайте про їхні справи не тільки робітників, а й інших. Це допоможе поділитися переживаннями і боротися зі стресом.

Категорія: Поради щодо працевлаштування | Переглядів: 940 | Додав: adminA | Теги: Супрун, причина емоційного вигорання, робота | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]