phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:48
Особистий стиліст для чоловіка

 

Ваш чоловік щоранку мучиться вибором краватки? Тепер ви зможете підказати йому у вирішенні цього питання, та й у виборі інших предметів гардероба, спираючись на знання фахівців. Адже діловий ансамбль повинен не тільки справити враження впевненої і успішної людини, але й відображати індивідуальність чоловіка.

Сорочка в тон

У виборі сорочки важливе місце займає колір. У гардеробі чоловіки повинні бути: світло-бежева, світло-блакитна, пастельного відтінку в тонку смужку чи клітинку і біла сорочки, а також вишиванка. Власне, стильні чоловічі сорочки вишиті можна підібрати і вигідно купити на порталі folkmoda.net.

Найбільш консервативним варіантом є однотонна сорочка. Віддайте перевагу вузькій, одного кольору смужці на білому тлі. Різнобарвна клітка і лінії підходять для повсякденного гардероба, коли не потрібно суворе дотримання дрес-коду.

Важливо. Лацкани піджака завжди повинні прикривати зовнішні краї сорочки. Сорочка, надіта з краваткою, носиться з застебнутому верхнім ґудзиком.

Краватка

Вона є відображенням статусу чоловіка, його самопрезентації і показником смаку. Для різкого і незграбного обличчя підійде краватка в смужку чи клітинку, з геометричним малюнком. Округлим і м'яким рисам підійде краватка в горошок або малюнком турецького огірка. Для квадратної форми обличчя, подвійного підборіддя або масивної щелепи найкраще підійде неяскрава діагональна смужка.

Найбільш авторитетними і дорогими виглядають краватки темних кольорів. Чим менш різнокольоров а краватка, тим більш вона офіційна .

Краватки світлих відтінків носять в теплу пору року. Якщо краватка однотонна, уникайте дуже яскравих, екзотичних квітів.

Важливо. Нижній, широкий кінець краватки повинен знаходитися на одному рівні з пряжкою ременя. Щоб зберегти форму, на ніч краватку потрібно розв'язувати.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 1477 | Додав: radymo | Теги: чоловічі сорочки вишиті | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]