phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

08:49
Особливості вибору електричної теплої підлоги

Електрична тепла підлога — це опалювальна система, яка може застосовуватися не тільки для комфортного обігріву підлоги, а і як основне джерело опалення. До основних переваг такої системи належать економія робочого простору в приміщенні та рівномірний розподіл тепла.

Види електричної теплої підлоги

Електрична тепла підлога, залежно від типу нагрівального елемента, поділяється на два види: інфрачервона та конвекційна.

Інфрачервона електрична тепла підлога — це тонка плівка, що складається з нагрівальних інфрачервоних елементів, які передають тепло не повітрю, а предметам, розташованим у кімнаті, включно з підлоговим покриттям. Інфрачервона підлога є одним з найбільш економічних, екологічних і простих у монтажі рішень для обігріву приміщень. Інфрачервона плівка укладається смугами на тонку теплоізоляцію, а зверху на неї — підлогове покриття. Відсутність трудомісткого процесу стягування дає можливість установлювати інфрачервону підлогу не тільки на горизонтальній площині, а й на вертикальній, навіть на стелі.

Конвекційна електрична тепла підлога — це система, де нагрівальним елементом є кабель, який передає тепло на поверхню підлоги. Електричний нагрівальний кабель рекомендується укладати під керамічну плитку, керамограніт, наливну підлогу тощо. Монтується така тепла підлога в стяжку завтовшки 3–5 см або просто в клей для кахлів.

Як вибрати електричну теплу підлогу

Під час вибору електричної теплої підлоги для ванної, кухні, спальні чи балкона компанія Aqua Life рекомендує враховувати такі моменти:

  • * Підлогове покриття. Перш за все необхідно з’ясувати сумісність вибраної теплої підлоги з підлоговим покриттям у приміщенні.

  • * Основне чи додаткове джерело обігріву. Якщо тепла підлога буде єдиним джерелом опалення в кімнаті, варто придбати більш потужну модель. Як додаткове джерело опалення можуть використовуватися будь-які варіанти.

  • * Потужність теплої підлоги. Від цього показника залежить не тільки комфортна температура в приміщенні, а й енергоспоживання системи, що обумовлює вартість її експлуатації.

Вибираючи електричну теплу підлогу, попередньо прорахуйте необхідну потужність приладів. Це дасть можливість підібрати елементи нагріву та користуватися системою без значних збитків для сімейного бюджету.

Інтернет-магазин Aqua Life пропонує всі типи електричної теплої підлоги. Менеджери компанії дадуть вичерпні відповіді на всі технічні питання та допоможуть зробити правильний вибір.

Категорія: Будівельні і ремонтні поради | Переглядів: 470 | Додав: radymo | Теги: тепла, Електрична, Підлога, Вибір | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]