phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:57
П’ять порад - як пережити нерозділене кохання


Американський медик, вчитель і гуманіст Еммануель Дагхер розповів, як подолати момент, коли вам сказали «ні».

Відмова – це завжди прикро і болісно. Внутрішня дитина, яка живе в кожному з нас, сприймає відмову як сигнал про те, що з нами щось не так, що ми недостатньо розумні, красиві або цікаві, пише Rodale Wellness.

Щоб змиритися з відмовою, пережити нерозділене кохання і з упевненістю рухатися по життю далі, важливо пам’ятати про такі п’ять речей:

1. Це трапляється з кожним. Щоб стати сильнішим і бути готовим до складних життєвих випробувань, всі люди переживають відмову.

2. Ви можете впоратися з цим. З усіма труднощами, які відбуваються в житті людини, вона може впоратися. Безвихідних ситуацій не існує. Свою образу і душевний тягар можна направити в нове русло, зайнятися новою корисною діяльністю.

3. Шукайте в негативі позитив. Будь-яка неприємна ситуація тягне за собою переваги. Якщо сьогодні вам не пощастило, то завтра пощастить подвійно.

4. Даруєте світу доброту. Якщо вам відмовили, не переносьте образу на оточуючих. Станьте більш відкритим і добрим, допомагайте друзям, близьким, сусідам. Добре ставлення до людей повертається сторицею.

5. Не забувайте любити самого себе. Що б не сталося, поважайте і балуйте себе. Не занурюйтеся в депресію і не закривайтеся від світу. Людина, яка любить себе, здається привабливою в очах інших.

 

Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 1081 | Додав: adminA | Теги: пережити нерозділене кохання, п’ять порад | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]