phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:01
Перед Новим роком - як зняти стрес: дієві поради

 

 

До Нового 2018 року залишилось всього два дні, а слідом за ним буде повний місяць, тому чимало людей зараз напружені до межі і здається, що от-от вибухнуть. З психікою жартувати не варто, та й свята попереду, хочеться бути на позитиві, а не в глибокій депресії.

Для всіх, у кого через передноворічну метушню здають нерви, психологи рекомендують:

Складіть план справ перед Новим роком. З цього списку ви будете викреслювати по одному пункту після того, як виконали його. Може, якісь пункти і зовсім викресліть через непотрібність. Ви повинні розуміти, що встигнути все — нереально. Точніше, це можливо, але які зусилля вам доведеться для цього докласти? Звалитися з ніг о 23:45 і зустрічати Новий рік в смутному стані — це ж не ваша мрія? То навіщо ж перестаратися і псувати собі нерви?

Ви нікому нічого не винні. Це чудове правило, яке є запорукою веселого Нового року. Якщо ви робите все за всіх — накриваєте на стіл, купуєте подарунки, прикрашаєте будинок, ставите ялинку і наряджає її, робите генеральне прибирання, прання, прасування й інші важливі справи, які необхідно зробити перед святом, то киньте нарешті все і запитайте у себе, чого саме вам хочеться. Може, ви хочете зустріти Новий рік в ресторані чи наодинці з коханою людиною, або взагалі мрієте лягти спати о 22:00 і не чекати бою курантів. Відкладіть усі ваші “завдання”, які ви нібито повинні виконати, і займіться тим, що приносить вам задоволення.

Вимушена зупинка. Коли ви відчуваєте, що ваш мозок перестав перетравлювати інформацію, з вух йде пара, ноги гудуть і хочеться покусати всіх навколо — зупиніться. Відчуйте їх у кімнаті і попросіть не турбувати вас годину-дві. Сядьте або ляжте зручніше, заплющте очі і помрійте про щось приємне. Прихопіть із собою чашку улюбленої кави або м’ятного чаю, подивіться хороше кіно, яке напевно залишилося у вас в пам’яті після попереднього перегляду. Постарайтеся собі пояснити, що ви не в силах змінити в корені вже сформовані ситуації, коли все йде не за планом. Заспокойтеся і вихід знайдеться сам собою.

Залиште всі свої обра́зи і конфлікти в минулому, нехай вони більше не ятрять вам душу і не псують вам святковий настрій. Астрологи стверджують, що рік Півня був у переважної більшості людей складним, тож не тільки у вас все погано, а щоб стало краще — вибачте кривдників, помиріться з тими, з ким сильно посварилися в 2017 році, висловіть подяку всім, хто зробив ваше життя іншим у хорошому або поганому сенсі, адже все, що не робиться, на краще.

Нагадаємо, за китайським календарем Новий 2018-й рік – Жовтого Земляного Собаки. Щоб покровитель нового року був доброзичливим, важливо правильно облаштувати квартиру, накрити стіл і вдягнутись.

Також нагадаємо, тимчасове нездужання часом трапляється з кожним. Однак якщо негативні симптоми не минають, причина може бути в постійному стресі, який повільно руйнує здоров’я.

Категорія: Святкові поради | Переглядів: 971 | Додав: adminA | Теги: перед Новим роком, як зняти стрес | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]