phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

16:19
Переваги автоматизації бухгалтерських процесів підприємства

бухгалтерія Переваги автоматизації бухгалтерських процесів підприємства

 
Використання програмного забезпечення для бухгалтерського обліку - одне з кращих рішень для власника малого бізнесу. Така програма може бути розумним компромісом між наймом професіонала і самостійним веденням обліку. Нижче розглянуті основні переваги, які автоматизація бізнес процесів дає підприємству.

Контроль фінансів

У вас набагато більше шансів виявити розрив у потоці грошових коштів, отримуючи нові дані практично в режимі реального часу. Зробити це складніше, коли папери перевіряються в кінці кварталу або року. Своєчасно визначаючи подібні помилки, ви захищаєте себе від фінансових і юридичних ризиків.

Мобільність

Сучасне бухгалтерське ПЗ передбачає можливість віддаленого доступу до бази даних. Так, в нових версіях 1С реалізована підтримка мобільних платформ (Android та інших). Так ви можете отримувати доступ до важливої ​​інформації з будь-якого місця і в будь-який час.
Таке оновлення 1С дає доступ до таких функцій:
Відправлення рахунків з мобільного пристрою.
Перегляд інформації про клієнтів, витрати або рахунках.
Негайна фіксація витрат з додатком квитанцій.
Відстеження оплат.
Імпорт нового клієнта в базу даних з контактів в телефоні.
Безпосередній доступ до бухгалтерських книг також означає економію коштів. Не потрібно використовувати паперові документи та переносити їх з місця на місце. Зникає необхідність в їх зберіганні. Економиться простір в офісі і цінне робочий час співробітників.

Централізація

Використання ПЗ для ведення бухгалтерського обліку централізує багато аспектів фінансового управління бізнесу. Ви можете самостійно вирішувати такі завдання, як управління запасами, оформлення рахунків, нарахування заробітної плати і т.д. Централізація економить час і гроші. Не потрібно купувати окремі програмні продукти для виписки рахунків-фактур або інших документів.

Дотримання податкових вимог

ПЗ дозволяє готувати точні податкові звіти, фіксувати виплати за певний період часу. Це дозволяє уникнути сплати штрафів та інших проблем з контролюючими органами.

Інструменти аналізу

Вирішивши купити 1С для бухобліку, ви ніби отримуєте власного фінансового консультанта. ПЗ надає дані, необхідні для прийняття фінансових рішень. Наприклад, звітність по клієнтам-боржникам спрощує управління дебіторською заборгованістю.
Категорія: Поради для бізнесу | Переглядів: 756 | Додав: radymo | Теги: купити програму 1С, 1С купити, купити 1С підприємство 8.3, 1С підприємство купити, Купити 1С, купити 1С підприємство, 1 С купити, Обслуговування 1С | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]