phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

16:20
Переваги та особливості гіроскутерів
Компактний, зручний і маневрений транспортний засіб швидко став невіддільною частиною життя багатьох українців. Навчитися їздити на гіроскутері дуже просто, адже управління тут інтуїтивне. Саме тому діти та дорослі з величезним задоволенням пересуваються містом з його допомогою.

Основні види

Перед купівлею варто визначити, з якою ціллю ви плануєте використовувати електричний транспортний засіб. Адже це значною мірою впливає на вибір. Усі моделі, які наразі є в продажу в Україні, можна розділити на чотири категорії:

  • * прогулянкові — ідеально підходять для комфортних поїздок на невеликі відстані;
  • * дитячі — від попереднього варіанту відрізняються параметрами максимальної вантажопідйомності та максимальною швидкістю;
  • * професійні — радимо замовити гіроскутери в Allo з цієї категорії тим людям, робота яких вимагає мобільності та швидкості;
  • * екстремальні — мають максимальну потужність, що дозволяє розвивати високу швидкість і легко долати перешкоди на шляху.

Вага

На вагу пристрою напряму впливає ємність акумулятора. Потужний і швидкий гіроскутер гарантовано буде важчим за звичайний прогулянковий варіант.

На якість поїздок ця характеристика практично не впливає, але варто заздалегідь подумати про місце зберігання транспорту. Необхідність підіймати важкий пристрій сходами без ліфта може суттєво знизити задоволення від використання.

Тип і розмір коліс

Насамперед слід визначитися, в яких умовах буде використовуватися гіроскутер. Якщо кататися доведеться рівними асфальтованими доріжками, то цілком достатньо буде бюджетної моделі з невеликими колесами діаметром 6,5–8 дюймів.

Маленькі колеса не мають камер всередині, тому практично не потребують обслуговування та мають довгий період служби. Єдиним недоліком є низький рівень амортизації, тому на ділянках із поганою якістю покриття райдер відчуватиме всі нерівності.

Колеса з камерами гарантують комфорт під час поїздок. Проте завжди зберігається ризик проколу.

Технічні характеристики

  1. 1. Максимальна швидкість. Дитячий електричний транспорт зазвичай їде не швидше ніж 8 км/год. Дорослі моделі можуть розганятися до 15 км/год і більше. Щоб поїздки гіроскутером були не тільки веселими, а й безпечними, подбайте про засоби індивідуального захисту — шоломи, наколінники та налокітники. Усе необхідне можна вибрати та замовити в каталозі allo.ua в Дніпрі.
  2. 2. Ємність акумулятора. Від цього параметру залежить, яку відстань можливо проїхати на одному заряді: чим більша ємність, тим вищою буде автономність.
  3. 3. Максимальна вантажопідйомність. Купуючи гіроскутер, яким плануєте користуватися тривалий час, краще вибирати найвищий показник. Адже треба враховувати не тільки вагу райдера, а й масу рюкзака з продуктами чи іншої ручної ноші, яку доведеться перевозити.

Додатково звертайте увагу на якість збірки. Та обов'язково перевірте наявність сертифікатів якості.

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 186 | Додав: radymo | Теги: гіроскутер, Перевага | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]