phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

14:47
Підвищена кислотність - як з цим боротись
Проблеми зі шлунком та кишечником можуть призводити до неприємного запаху з рота. Ось що можна зробити в цьому випадку.

Гастроезофагеальна рефлюксна хвороба (ГЕРХ) - це захворювання, що викликає хронічний кислотний рефлюкс або зворотний рух вмісту зі шлунка в стравохід, включаючи неперетравлену їжу, жовч і шлунковий сік.

Це може призвести до неприємного запаху із рота. Симптоми ГЕРХ можна полегшити, змінивши те, як і що ми їмо. Багато продуктів можуть посилити кислотний рефлюкс, збільшуючи кислотність у шлунку. Деякі також викликають запах.

Пийте багато води протягом дня, щоб освіжити дихання. Вода з меншою ймовірністю, ніж інші напої, спричиняє розлади шлунка. Вона допомагає позбутися мікробів, що викликають запах. Обов'язково вибирайте негазовану воду.

Слідкуйте за тим, після яких страв у вас пахне з рота. Такі продукти, як цибуля, часник, спеції та молочні продукти можуть діяти як спусковий гачок, викликаючи ненормальну реакцію травної системи. Стрес здатний завдати шкоди шлунку та викликати неприємний запах із рота.

Тримайте під рукою жуйку, коли ви далеко від будинку і зубної щітки під рукою немає. Однак переконайтеся, що використовуєте жувальну гумку без цукру, схвалену стоматологами. Якщо ви оберете жувальну гумку з цукром, у вас буде набагато більше проблем, тому що вона може викликати карієс і посилити неприємний запах.

Також подумайте про прийом пробіотиків на зразок йогурту, чистіть зуби двічі на день і не забувайте очищати язик.
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 286 | Додав: adminA | Теги: підвищена кислотність, - як боротись | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]