phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:17
Підвищити рівень вітаміну D допоможе простий напій
апельсиновий сік Вітамін D-єдиний вітамін, який може вироблятися в організмі під впливом ультрафіолетових променів на шкіру. Саме тому ризик дефіциту речовини збільшується в зимовий час.

Заповнити його недолік можна не тільки за допомогою добавок, але і змінивши дієту. Наприклад, фахівці рекомендують включити в сніданок один напій.

Хоча найпопулярнішим джерелом вітаміну D вважається риба, підвищити рівень поживної речовини також допоможе стакан апельсинового соку, розповіли лікар-терапевт Росс Перрі і дієтолог Optibac Probiotics Беверлі Річардс.

 
Однак експерти відзначили, що апельсиновий сік повинен бути збагачений вітаміном. В цьому випадку, почавши день всього з 237 мл напою, організм отримає до 100 МО вітаміну D, або 12% від рекомендованої денної норми.

апельсиновий сік

Традиційними джерелами вітаміну D вважаються жирна риба, така як лосось, сардини, оселедець і скумбрія, яєчні жовтки і гриби. Лікарі попередили, що дефіцит речовини може мати довгострокові наслідки для здоров’я.
Категорія: Кулінарні поради | Переглядів: 332 | Додав: radymo | Теги: Підвищення, апельсиновий, рівень, сік, Вітамін D, напій | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]