phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:52
Пять продуктів, які значно покращують стан шкіри - чорний шоколад та броколі
Багато хто вважає, що зовнішній вигляд людини залежить лише від генетики та догляду за шкірою. Однак дослідження показують, що їжа також відіграє важливу роль у її здоров'ї та красі.

Ось кілька продуктів, які допоможуть вам мати красиву шкіру:

Вода

Вода є життєво важливою для здоров'я шкіри. Вона допомагає підтримувати її гідратацію, що запобігає сухості та лущення. Дорослій людині рекомендується вживати щодня не менше 2 літрів води.

Чорний шоколад

Чорний шоколад містить антиоксиданти, які допомагають захистити шкіру від пошкоджень вільними радикалами. Вчені з Каліфорнійського університету в Лос-Анджелесі виявили, що у людей, які регулярно їдять чорний шоколад, шкіра виглядає більш молодою і здоровою.

Помідори

Помідори багаті на каротиноїди, які мають антиоксидантні властивості. Вони допомагають захистити шкіру від сонячних променів і запобігти передчасному старінню. Крім того, помідори містять вітаміни А і С, які також корисні для шкіри.

Полуниця

Полуниця - це джерело вітаміну С, який є потужним антиоксидантом. Вітамін С допомагає захистити шкіру від вільних радикалів, які можуть пошкодити колаген і еластин, що відповідають за пружність і еластичність шкіри. Крім того, полуниця містить альфа-ліпоєву кислоту, яка також має антиоксидантні властивості.

Броколі

Броколі - це джерело вітамінів А, С і Е, які є важливими для здоров'я шкіри. Вітамін А допомагає виробляти колаген, вітаміни С і Е - захищають шкіру від вільних радикалів, а також від шкідливого впливу сонячних променів. Крім того, броколі містить сульфорафан, який має протиракові властивості.

Включення цих продуктів у свій раціон допоможе вам мати красиву і здорову шкіру.
 
Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 1207 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]