phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:48
Подаруйте своє тепло близьким

 

Одне із найдавніших українських міст – Львів – багате на старовинні храми, фортеці, палаци і церкви. Вулиці міста пронизані старовиною і історичною романтикою. Сучасні закохані пари призначають побачення на тих же площах і вуличках, де дівчата зустрічали своїх коханих лицарів, які поверталиься з військових походів. У відповідь лицарі кидали у вікна наречених, дружин і сестер букети квітів. Квіти в місті із старовинними будівлями особливо красиві. Своїм контрастом вони скрашують багатовікові стіни.

Як часто ви опиняєтеся в безглуздій ситуації, коли є привід піднести букет близькій і дорогій людині, але часу катастрофічно не вистачає, щоб зробити це особисто, або це не дозволяє зробити дальнє відрядження. Якщо така ситуація виникла, зневірятися не варто. Не проблема замовити квіти з доставкою у Львові навіть з іншого континенту. Достатньо мати підключення до телефонної мережі або інтернету. Зробіть замовлення в інтернет-магазині квітів http://roza.lviv.ua/ віддалено, і вподобаний букет зі свіжих квітів буде доставлений за вказаною адресою точно і в строк. Крім того, кур'єр, передасть і вітальну листівку з побажаннями.

Не варто сумніватися в якості букетів. Їх збирають професійні флористи і дизайнери. В якості основного матеріалу використовуються живі квіти, але для декору застосовуються і штучні елементи. Букети квітів можуть бути тематичними, підібраними під відповідне торжество або подію. Досить повідомити про це в замовленні і співробітники компанії складуть відповідний набір живих квітів. Букет можна вибрати з розроблених дизайнерами композицій зразків, представлених на сайті. Для транспортування, квіти акуратно запечатуються, тому доставка букетів по Львовуне зруйнує квітковий ансамбль.

Крім букетів, в інтернет-магазині виготовляють фігури з квітів у вигляді сердець, логотипів компаній, імен ювілярів, весільних кілець, гірлянд і т. Д. Використовуються тільки свіжі квіти, а композиції збираються безпосередньо перед виїздом кур'єра. Вони довго не зів'януть, і матимуть шикарний вигляд не один день. Крім того, квітковий магазин пропонує кошики з наборами різних кольорів. А якщо ви любитель нестандартних рішень, то замовте орхідеї. Вони продаються з флаконом, наповненим живильним розчином, тому орхідея простоїть дуже довго.

Кожного разу, коли ваші кохані або друзі потребуватимуть підтримки, згадайте, що доставка квітів Львів – це недорога послуга, яка принесе вашим близьким набагато більше тепла, ніж ви за нього заплатили.

Категорія: Святкові поради | Переглядів: 1847 | Додав: radymo | Теги: безкоштовна доставка квітів Львів, доставка букетів Україна, доставка цветов Львов, доставка квітів Львів | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]