phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:28
Подарунок для бабусі

Если вы хотите подарить человеку стильные и надежные часы, тогда самым лучшим вам помощником в данном вопросе будет интернет-магазин Big-Ben и представленная в нем продукция. Собственно говоря, интернет-магазин Big-Ben — это лучшее решение, если вам нужны мужские, женские или детские часы.


Щороку напередодні 8 березня всі чоловіки країни замислюються, що подарувати жінкам на Міжнародний Жіночий День...

Перші для кого ми будемо вибирати подарунки - це наші бабусі. Бабусі у всіх різні: одні печуть пиріжки, інші працюють, хоч давно на пенсії.

Для бабусь, які люблять клопотати по господарству краще подарувати те, що зробить її життя комфортнішим: теплі тапочки, зручне крісло, м'яку пухову хустку, щось для кухні.

Для активних бабусь можна запропонувати подарувати косметику, парфуми або лак для нігтів, щоденник або зручну ручку.

Маленькі діти можуть змайструвати своїм бабусям і мамам подарунки самостійно: листівки, шкатулки, аплікації до 8 березня, стануть найкращим подарунком в цей день.

Що подарувати мамі? Задумайтеся, про що може мріяти ваша мама і що може наблизити цю мрію? Створіть їй свято. Постарайтеся влаштувати все так, щоб Ваша мама відчула себе найвродливішою. Цього дня не варто дарувати подарунки, які можуть нагадати про будні, які пов'язані з турботами й турботами. Подарунки повинні підчеркувати її жіночність - це можуть бути квіти, жіночі дрібнички і косметика, милі гарні речі для інтер'єру.

Чоловік до 8 березня може прибрати і накрити святковий стіл для своєї коханої. Ви можете написати самостійно вірші або вибрати з вже готових віршів. Адже відома всім приказка: "Жінка любить вухами". Можна подарувати красивий букет і прикрасу (кільце або ланцюжок). Можна подарувати портрет написаний художником або якісне фото надруковане на професійному обладнанні.

Пам'ятайте, щоб Ви не подарували, головне чого чекають від сильної половини всі жінки на 8 березня - це уваги і турботи.
Категорія: Святкові поради | Переглядів: 3817 | Додав: adminA | Теги: квіти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]