phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:52
Поліграфія - як вибрати метод друку

Правильно вибрати метод друку, необхідний в конкретному випадку, дозволить зробити хороша орієнтація в позитивних і негативних якостях того чи іншого способу, який надає поліграфія. До речі, всі види поліграфії можна замовити в друкарні, яку легко знайти онлайн. Так, наприклад, якісна оперативна поліграфія за розумною ціною може бути замовлена онлайн на ресурсі expres-druk.com.

Як правило, при виборі основну роль грають такі чинники, як:

  • ціна;
  • час, який використовується матеріал;
  • необхідний вам тираж;
  • кількість кольорів.

Поліграфія, як і будь-яка інша сфера виробництва, має на увазі один принцип - якість безпосередньо залежить від ціни. Чим дешевше коштує друк, тим гірше буде його якість; робіть вибір, виходячи з цього співвідношення. Також вартість буде залежати від необхідної якості, використовуваного матеріалу і фарби. Пам'ятайте, що кожен вид друку підходить до певного виду паперу.

Різноманітність методів друку, якими представлена поліграфія, також велика, як і асортимент друкованого матеріалу. Кожний різновид паперу має свої особливості, які слід враховувати. Деякі різновиди друку створювалися для спеціальних носіїв (як, наприклад, анілінова поліграфія - для целофану).

Один з провідних методів - висока поліграфія - в останні роки істотно здав свої позиції на ринку друкованої промисловості, зберігаючи при цьому достатню частку ринку для підтримки життєдіяльності. У чималому ступені збереженню його конкурентоспроможності сприяла поява фотополімерних друкованих форм, які істотно змінили всю технологію високого друку - в силу зменшення підготовчого періоду друку.

Як правило, жоден з методів друку не є обов'язковим до застосування в тому чи іншому випадку. А підходити до питання, яка поліграфія вам необхідна, слід, тільки якщо ви ретельно зважили всі плюси і мінуси обраного вами методу і абсолютно впевнені, що саме він допоможе вам добитися необхідного результату на найбільш прийнятних для вас умовах.

Категорія: Поради для бізнесу | Переглядів: 573 | Додав: radymo | Теги: друк, поліграфія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]