phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:09
Помилки, що перетворюють корисну річ на ганчірку - як правильно прати термобілизну
Зима йде, і це означає, що настав час упорядковувати сезонні речі, серед яких і термобілизна. Речі це делікатні, коштують вони недешево, а зіпсувати їх можна за пару хвилин, якщо випрати не так, як радить виробник, наприклад, в автоматичній пральній машинці.

Розглянемо, як правильно доглядати делікатний виріб

Подібного роду одяг не обмежує в русі, але водночас зігріває, відводить вологу, дозволяє тілу нормально дихати. Якщо прати його неправильно, всі властивості матеріалу можуть бути втрачені безповоротно, білизна розтягнеться або пошкодиться. Ось як це робити.

По-перше, потрібно визначитися, як часто можна прати подібну білизну. Цей момент залежить від того, наскільки активно у ньому рухається людина. Комусь достатньо 1 разу на тиждень, а комусь доводиться прати вже після одноразового використання.

По-друге, матеріал вимагає дбайливого догляду, а значить прати краще вручну, а не в машинці. У такому випадку можна прати білизну частіше, без страху пошкодити особливі властивості матеріалу.

По-третє, матеріал досить просто упорядкувати, не використовуючи побутову хімію. Достатньо прополоснути у теплій воді. Високих температур тканина боїться і тому верхня межа – це 40 градусів.

По-четверте, обов’язково потрібно з’ясувати, що хотів донести до споживача виробник термобілизни. Вся докладна інформація знаходиться на ярлику.

І останнє, головне не захоплюватись засобами для прання. Краще купити спеціальний засіб (або для вовни), тому що від звичайного порошку на матеріалі може утворитись липкий наліт.
Категорія: Сімейні поради | Переглядів: 156 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]