phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:13
Попкорн: чи корисний він для здоровʼя
попкорн Відповідь полягає в тому, що це залежить від олії, що використовується для його приготування, будь-яких доданих приправ і, можливо, самих кукурудзяних зерен.

Зверніть увагу на кукурудзу

Кукурудза (навіть у формі, що лопнула) — це цільне зерно, а цілісні зерна — важливе джерело основних вітамінів, мінералів, клітковини та антиоксидантів, що борються з хворобами.

Цілісні зерна також насичують, тому що вони містять незбиране зерно, на відміну від очищених зерен, які позбавлені клітковини та поживних речовин.

Дослідження показують, що споживання цільного зерна пов’язане з більш тривалим життям, меншим запаленням та меншим ризиком серцевих захворювань, інсульту, раку, діабету та ожиріння. Три щоденні порції цільнозернових продуктів навіть пов’язані з нижчою ІМТ та меншою кількістю жиру на животі.

Масло

Коли ви вибираєте марку упакованого попкорну, зверніть увагу на олію, вказану в інгредієнтах. Кращі масла – це корисні для серця протизапальні мононенасичені жири (МНЖК), особливо олія авокадо та оливкова олія холодного віджиму.

попкорн

Олії з високим вмістом омега-6 жирних кислот, такі як кукурудзяна олія, соєва олія, соняшникова олія, сафлорова олія та бавовняна олія, як правило, є протизапальними.

Якщо ви готуєте повітряну кукурудзу вдома – ви можете додавати туди кориснішу олію.

Приправи

Зрештою, зверніть увагу на добавки у вашій закусці. У магазинному попкорні приправи можуть бути такими простими як морська сіль і чорний перець. Або інгредієнти можуть включати звичайні молочні інгредієнти, такі як олія та сир.

Деякі види попкорну приправлені цукром чи іншими підсолоджувачами. Уважно читайте склад, а краще готуйте попкорн удома самі.
Категорія: Кулінарні поради | Переглядів: 164 | Додав: radymo | Теги: попкорн, користь | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]