phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:46
Популярні міфи про ботокс

Популярні міфи про ботокс

Ін’єкції ботулотоксину зібрали навколо себе, напевно, чи не найбільше міфів. Сьогодні фахівці дерматології Lytvynenko Clinic нададуть вам детальні пояснення та спростують популярні міфи про ботокс.

Ін’єкції ботулотоксину перетворюють ваше обличчя на «маску» та лишають природної міміки

Реальність:

Якщо правильно підібрати дозування препарату та ввести його точно в обрані ділянки, у вас не виникне ефекту маски та складнощів у вираженні емоцій. Тут важливо правильно обрати лікаря, а не йти до неперевірених людей, які часто не мають відношення до медицини. Тоді буде потрібний ефект - гладка шкіра та міміка без значних змін.

Ін’єкції - це шлях до залежності

Реальність:

міфи ботоксНе існує фізіологічної залежності від препарату. А враховуючи те, що нейротоксин діє тільки певний час, то взагалі. Через 4-6 місяців м’язи знову будуть скорочуватися у звичайному режимі. Але проблема у тому, що коли ефект добігає кінця, людина звикає до себе без зморшок, тому і виникає бажання знову зробити ін’єкції.
Також важливо зазначити, що після ін’єкцій краси ви можете довго не використовувати деякі м’язи обличчя. Це також іноді призводить до змін у міміці.

Ботокс - це токсин, який є небезпечним

Реальність:

Ботулізм може виникнути лише при дуже високій концентрації ботулотоксину. В косметології концентрація дуже низька, тому препарати є безпечними для людини. І звичайно, токсин для косметологічних процедур є розведеним, тому доза активної речовини ніколи не зрівняється з тією, що може викликати отруєння. Якщо ввести ботулотоксин у певні ділянки, то вони розслаблюють м’язи та блокують передачу нервових імпульсів. Максимум, чим загрожує ботокс, - зазначений вище ефект “маски”, який виникає, якщо ввести декілька шприців препарату одночасно.

Нейротоксин має безліч побічних ефектів

Реальність:

Препаратів, які не мають побічних ефектів, майже не існує. Все індивідуально, тому не можна точно сказати, як саме ви відреагуєте на той чи інший препарат. Але є спосіб знизити усі ризики максимально - звертатися за всіма косметологічними процедурами, а особливо за інвазивними, до професіоналів, які мають медичну освіту та працюють за ліцензією. Після опитування та огляду вони зможуть проаналізувати ваші особливості та ймовірні ризики, а також проведуть процедуру в клініці, а не у салоні краси або вдома.

Ботулотоксин використовують тільки для обличчя

Реальність:

Це не так. Нейротоксин використовують не тільки як засіб омолодження, а також як метод лікування деяких захворювань. Одна з таких - гіпергідроз - посилене потовиділення. Вологі плями на одязі та рукопожаття - не дуже приємно, чи не так? Одна ін’єкція у проблемну зону і вже згодом можна забути про таку неприємність на рік.

Звичайно, варто зазначити протипоказання до ін’єкцій ботоксу:

  • - хвороби м’язів;

  • - інфекції в місцях, у які ви плануєте зробити ін’єкцію;

  • - годування груддю;

  • - прийом антибіотиків до двох тижнів до дати процедури;

  • - порушення згортання крові;

  • - наявність онкологічних захворювань;

  • - прийом антикоагулянтів (препаратів для розжиження крові) за день до процедури.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 491 | Додав: radymo | Теги: Міф, ботокс | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]