phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:43
Пора закінчувати ці відносини - 7 ознак

 

Ти дратуєшся по дрібницях

Він збирає чашки біля комп'ютера. Він колупає в пупку, а потім задумливо розглядає палець. Це нестерпно! Але ж дурні звички твого милого раніше не тільки не дратували тебе, але навіть здавалися кумедними. Проблема не в тому, що він робить. Проблема в тому, що він взагалі є в твоєму житті, і це бісить, бісить, бісить.

Ти не бачиш причин його поважати

При цьому абсолютно неважливо, чого він досяг насправді - ти знайдеш привід знецінити будь-які його успіхи. Підвищення отримав? Висидів, нарешті, дивно, що не до пенсії. Зайнявся спортом і виліпив собі чудове тіло? Ума-то не треба, щоб штангу тягати. Вивчив іноземну мову? Всі нормальні люди це ще в інституті зробили, взагалі-то. Ні, ти не перетворилася в мегеру. Просто почуттів уже немає, а розум намагається знайти цьому виправдання.

Ти йому брешеш

По дрібницях. Він питає, де ти була, ти відповідаєш, що зустрічалася з подругою, хоча насправді зазирнула в книжковий і пропала на дві години біля полиці з новинками. Безглузда, ірраціональна брехня. Навіщо? Чи не навіщо, а чому. Тому що ти підсвідомо прагнеш закрити для нього деяку частину свого життя.

Ти уникаєш дотиків

Не береш його за руку, не запускаєш пальці в його волосся, відсторонюєшся, якщо він хоче тебе обійняти. Все це нагадує напад апендициту: тобі некомфортно, ти приймаєш таблетку і пару годин відчуваєш себе цілком стерпно. А потім тебе скручує божевільна біль. Але ж тіло попереджало! Так і тут: зараз ти ігноруєш сигнали свого тіла, але скоро тебе почне нудити і трясти від одного його запаху.

Він тебе не смішить

Не те щоб він наймався до тебе штатним клоуном, але ж раніше з ним було так весело! А тепер ні. Придивися до оточуючих тебе чоловіків: будь-який педантичний сухар і зануда починає виблискувати іскрометним гумором, як тільки закохується. Тому що найпростіший спосіб зробити дівчину щасливою прямо зараз - розсмішити її.Жарти скінчилися? Значить, скінчилося все.

Він висуває вимоги

Безглузді й нещадні. Наприклад, щоб ти перестала читати перед сном, і не тому, що йому заважає світло, а тому що ти з ким взагалі в ліжко лягла, з ним або з книжкою своєю? Чоловік не шукає привід виплеснути своє роздратування, він його створює. На рівному місці.

Він намагається тебе контролювати

Йому абсолютно необхідно знати, з ким ти вирушаєш на п'ятничний шопінг. Поіменно! Він пише обурені смс, якщо ти затримується на 15 хвилин. Він вимагає розповісти, хто такий Олексій Петрович Іванько, який тобі чомусь дзвонить. Замовник? А чому ти не розповідала про нього - щось приховуєш? Йому більше нецікава ти сама, йому цікава влада над тобою. І чим більше влади, тим частіше він уявляє себе Наполеоном. Влаштуй йому битву при Ватерлоо.

 

Категорія: Сімейні поради | Переглядів: 871 | Додав: adminA | Теги: 7 ознак, закінчувати відносини | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]