phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:05
Порада: як стати ідеальною парою
Кожен з нас в глибині душі прагне до поняття "ідеальна пара", всі хочуть гармонії зі своєю другою половинкою, але не всі готові за це боротися.

Адже над цим потрібно кожен день працювати. Ми індивідуальні, тому критерії індивідуальності для кожного свої, головне щоб вони були близькими до інтересу партнера, інакше можуть виникати конфлікти інтересів. Формула на перший погляд проста: для того щоб бути ідеальною парою, треба нею стати. Критерієм ідеальної пари буде сума показників якості відносин між двома людьми. Але за якими показниками можна судити про високу якість відносин?

Крім того, хочемо зауважити, що я кщо вам осінніми вечорами холодно, то, як кажуть росіяни, "самое время купить массажные накидки Киев с помощью мировой паутины Интернет, а в частности на сайте  e-wellness.com.ua".

По-перше, чуттєва сторона відносин

У тому, що будь-які гарні відносини тримаються на любові, немає нічого нового. Якщо ви закохані по-справжньому, і вас люблять, то у вас є всі шанси створити гарні відносини. Хоча, нам завжди здається, що ми закохані по-справжньому. Тоді можна стверджувати, що у нас завжди є шанс створити хороші міцні відносини, що радують як двох, так і оточуючих.
Копіювати краще в чужих відносинах, приміряти на себе прийнятні для вас зразки поведінки - в цьому немає нічого поганого, ми маємо право використовувати той досвід, який пережитий нами і важливий для вас. Тим більше у ваших відносинах приживеться лише те, що влаштує вас обох. Якщо кожен з вас у відносинах буде розуміти, що може сприяти зміцненню ваших відносин, тоді це зробить ваші відносини багатшими і яскравішими.

По-друге, щирість і відвертість

Не сваритися по дрібницях - важливе вміння у відносинах. Гарна, ідеальна пара повинна бездоганно володіти мистецтвом компромісу. Однак у відносинах, безумовно, будуть виникати зіткнення думок, незгоди, нерозуміння. "Не сваритися" - це не означає збирати в собі все те, що вас не влаштовує. Важливо привчити себе говорити правду - і собі, і коханій людині. Якщо вас щось гнітить, дратує (буває і таке), кривдить, засмучує, не подобається, обов'язково знайдіть спосіб виразити це своїй близькій людині. Рекомендуємо взяти за правило, з'ясовувати, прояснювати конфліктні ситуації між собою тільки наодинці. Люди, які вважають свої відносини зрілими, дорослими й серйозними, ніколи не дозволять собі вичитувати один одного в присутності когось. Також намагайтеся не використовувати навіть наодинці при проясненні ситуації улюблені слова "завжди,"ніколи" і т.д. Намагайтеся не збирати поганий настрій, не стримувати своє невдоволення - навчіться говорити про те, що для вас важливо, за фактом того, що відбувається. А якщо не виходить виплеснути негативні емоції або просто не вдається пояснити причину вашої образи, то просто навчіться прощати дуг друга.

Не бійтеся різниці інтересів

В ідеальних відносинах люди не бояться різниці інтересів і поглядів. Можна любити різні марки чаю, кави, різні види спорту, дивитися різні фільми, захоплюватися не одними і тими ж письменниками і книгами. Найважливіше проявляти інтерес до захоплень, пристрастям іншого. Щиро цікавитися життям один одного - це теж мистецтво, якому треба себе навчати.

Спільне проведення часу

Люблячі один одного люди намагаються проводити вільний час разом. Важко уявити, що такі люди постійно планують і проводять свою відпустку окремо один від одного. В хороших відносинах поняття "свято" приходить в будинок частіше встановленого календарем порядку. Створіть свій календар сімейних свят. День вашого знайомства, день весілля - ці дати можуть бути у вашому календарі (для початку потрібно просто запам'ятовувати або записувати ключові дати, а через час вибрати ті дні, які вам хочеться святкувати або якось особливо проводити). Намагайтеся разом обідати або снідати. Спільно робіть прибирання, покупки. Пам'ятайте, спільний відпочинок також важливий, як і спільно прийняті рішення, спільна підготовка до чого-небудь.

Впевненість у собі і відносинах

Наскільки ви впевнені в якості і міцності ваших стосунків, настільки ви вільно будете себе в них почувати. Свобода всередині відносин дарує природну поведінку, без оглядки, яскраву емоційність. В хороших відносинах дві людини один одному дарують почуття впевненості в завтрашньому дні. Людина не повинна щодня боятися завтрашнього дня і лякатися невідомості. Важливим показником якісних відносин є вміння кожного залишатися самим собою, бути максимально вірним собі у своїх бажаннях і прагненнях, не обмежуючи свободу бажань і прагнень іншого.
Категорія: Сімейні поради | Переглядів: 2412 | Додав: radymo | Теги: ідеальна пара | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]